Kendte26. april 2020

Vanessa Hudgens i duet med Zac Efron efter ”High School Musical” reunion

Mange fans var enormt skuffede, da stjernerne fra filmhittet ”High School Musical” afholdte en musikalsk virtuel reunion men Zac Efrons sangtalent. Men nu tager Vanessa Hudgens revanche i en sød duet med skuespilleren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vanessa_hudgens_1.jpg
 Foto: MEGA

For at bringe et smil på læben hos fans over hele verden i denne svære coronatid. Så valgte Disney at afholde en sang fest og genforening med de tidligere ”High School Musical”-stjerner.

Instruktøren på filmene, Kenny Ortega fik nemlig samlet en lang række af skuespillerne fra filmene, der sammen sang kendingsmelodien ”We’re All In This Together”.

Desværre var det dog, efter bekendtgørelsen om genforeningen, til manges skuffelse, at hovedpersonen Troy, bedre kendt som Zac Efron, kun var med til at introducere de andre og ikke til at synge.

Men nu tager Efrons medskuespiller 31-årige Vanessa Hudgens revanche for fansene og synger den søde duet ”Breaking Free” med ekskæresten Zac.

Det viser hun i en video på det sociale medie Instagram til glæde for hendes mere end 39 millioner følgere.

Selvom duetten ikke er live med Efron, så er hendes fan vilde med hendes optræden.

Hvorfor var Zac ikke med?

Siden genforeningen har der været mange rygter om, at Zac Efron ikke sang med, fordi han mente ”High School Musical” var et afsluttet kapitel for ham, men nu afslører HollywoodLife, at grunden var en helt anden.

En af skuespillerne fra filmen Monique Coleman, der spiller Taylor McKessie i filmen kunne nemlig fortælle, at det hele handlede om noget så simpelt som wi-fi.

- Jeg synes, det var fedt, at han kunne være med på trods af den korte varsel og bare gøre noget, sagde hun og forklarede, at Efron på daværende tidspunkt var i Papa New Guinea, hvor han er i gang med at filme.

Sponsoreret indhold