Vanessa Hudgens afslører: Mødte kæresten på Zoom

Foto: MEGA

Som et kendt ansigt må der ofte lidt alternative løsninger til, når det kommer til at finde den helt rette.

Særligt i løbet af det seneste år har det været ekstra udfordrende – for både kendte som ukendte.

Men det lader altså til, at den 32-årige skuespillerinde Vanessa Hudgens fandt den helt rette løsning på lige netop dén udfordring.

Hun afslører nemlig i et nyt interview med Entertainment Tonight, at hun fandt sin sportsstjerne over noget af det mest brugte i 2020: Zoom.

- Cole og jeg mødte hinanden i en meditationsgruppe på Zoom. Meget tilfældigt, ja. Men man kan jo ikke andet end at elske Zoom, lyder det fra den forelskede ”High School Musical”-skuespillerinde.

Det lader desuden til, at ”kærlighed ved første blik” var tilfældet for de to, der på forhånd ikke kendte hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Privat/Instagram

- Han er egentligt bare helt perfekt for mig, fortæller Hudgens videre, da hun bliver spurgt ind til, hvad der fik hende til at falde for den 24-årige Cole Tucker.

- Jeg er virkelig glad. Det er jeg virkelig. Jeg synes, det er vigtigt at være taknemmelig for alt, hvad du har i dit liv. Det er noget, jeg har prioriteret, og jeg føler, at det er det, der har gjort, at der sker gode ting for mig det oftere.

Parret blev første gang spottet sammen i november 2020, og på valentinsdag tidligere i år valgte hun at bekræfte den nye romance.

- Det er dig, det er mig, det er os, skrev hun blandt andet til billedet, hvor de to kunne ses kysse lidenskabeligt.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Siden da har de to ikke været bange for at dele ud af deres passion og kærlighed til hinanden.

Før den unge sportsstjerne dannede Hudgens i ni år par med den 29-årige skuespiller Austin Butler, før de to valgte at gå hver til sit i januar 2020.

I flere måneder var det ikke meget, Hudgens talte om det forliste forhold, men præcis i november lukkede hun for første gang op om, at hun igen følte sig klar til kærligheden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close