Kendte4. juli 2020

Vælter sig i damer efter brud: Nu taler Brian Austin Green ud

Brian Austin Green har ikke ligget på den lade side, efter det i maj kom frem, at han skal skilles fra Megan Fox
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bag-modeller.jpg
 Foto: MEGA

Siden Brian Austin Green tilbage i maj bekræftede, at ægteskabet med Megan Fox var fortid, er han blevet set sammen med ikke bare én, men to nye kvinder.

Først blev den 46-årige skuespiller set sammen med 25-årige Courtney Stodden, der i sin tid blev kendt som "barnebruden", fordi hun som 16-årig giftede sig med en 35 år ældre mand.

I denne uge blev han så set sammen med den 38-årige model Tina Louise, og derfor er det selvfølgelig et oplagt spørgsmål, hvad der er op og ned i hans kærlighedsliv.

- Tina er virkelig sej. Jeg mødte hende bogstaveligt talt den dag ved hendes restaurant på fortovet, fortæller han til TMZ.

Når det kommer til Courtney Stodden har han knap så rosende vendinger: For nylig postede Stodden en video på sin Instagram af Brian Austin Green, hvor de sidder i et hot tub sammen. I videoen siger han hej til en kvinde, der hedder Ashley.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Jeg prøvede bare på at være en rar fyr og filmede en video til hendes veninde Ashley, hvor jeg sagde hej, forklarer han og siger, at klippet er mere end en måned gammelt.

- Det, at hun besluttede sig for at poste videoen den dag, jeg spiste frokost med Tina - velvidende at det ville skabe problemer for Tina og mig, der har tre børn - det er ikke god stil, slår han fast.

- Jeg synes, det var skuffende, men jeg vil ikke svine Courtney. Jeg synes, hun er sød. Jeg synes bare, hun træffer nogle dårlige valg, konkluderer han.

Sponsoreret indhold