Brian Austin Green bekræfter: Forladt af konen

Rygter om, at der knas i forholdet mellem Brian Austin Green og Megan Fox har længe floreret, og nu bekræfter skuespilleren, at han er blevet forladt af sin kone. 

Det gør "Beverly Hills 90210"-stjernen i sin podcast "...With Brian Austin Green", hvor han ærligt fortæller, at hans hustru har trukket stikket på deres 10 år lange ægteskab, mens han stadig håber, de på et tidspunkt kan finde sammen igen. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Hvem skulle havde troet at \

Parret har været gift i 10 år og har før været fra hinanden. Foto: MEGA

Skuespilleren, der er mest kendt for at spille David Silver i "Beverly Hills 90210", fortæller, at han forudså bruddet i en drøm, han havde, mens hun i efteråret var i udlandet for at indspille film: 

- Cirka tre uger inde i indspilningerne havde jeg en drøm, som mange folk drømmer, men jeg husker aldrig mine drømme, fortæller han og fortsætter: 

- Men jeg havde den her drøm, at hun kom tilbage fra arbejde og var fjern, at noget ikke var rigtigt, at noget var blevet mærkeligt. 

Den 46-årige skuespiller sendte en besked til sin 34-årige hustru, hvor han fortalte om drømmen, men hun forsikrede ham om, at intet var galt. 

Da hun kom hjem, virkede hun anderledes, men Brian Austin Green tilskrev det med, at hun lige skulle finde på plads efter at have været væk hjemmefra. 

Efter et stykke tid smed Megan Fox, med hvem han har tre sønner, dog bomben: 

- Hun sagde: "Jeg har indset, at mens jeg var i udlandet for at arbejde alene, så føler jeg mig mere som mig selv og kunne bedre li' mig selv, og det, tror jeg, er noget jeg vil prøve", fortæller han i podcasten.

- Jeg var chokeret og ked af det, men jeg kan ikke være vred på hende, og jeg var ikke vred på hende, for hun bad ikke om at have det på den måde, det var ikke et valg, hun tog, det var sådan hun ærligt havde det, forklarer han. 

I podcasten fortæller han, at parret stadig tager på familieferie sammen med deres tre børn Noah på syv, Bodhi på seks og Journey på tre.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Parret har sammen tre børn. Foto: MEGA

I podcasten adresserer han også de rygter om Megan Fox og rapperen/skuespilleren Machine Gun Kelly, som hun er blevet set med for nylig: 

- Hun har mødt denne fyr, Colson (Machine Gun Kelly, red.), under indspilningerne. Jeg har aldrig mødt ham. Megan og jeg har talt om ham. De er bare venner lige nu, fortæller Austin Green. 

- Jeg stoler på hendes dømmekraft, hun har altid haft god dømmekraft. Jeg vil ikke have, at folk skal tro, at hun eller han er skurken, eller at jeg på nogen måde er et offer. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close