Kendte2. juli 2021

Vækker opsigt: Kim Kardashian besøger Peterskirken i fræk kjole

Realitystjernen er ikke bleg for at fremhæve sin smækre figur - heller ikke, når der af religiøse årsager er påbud om at dække sig til
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/crop_20210629-093401-6_19mb.jpg
 Foto: Anve, Stan, Frco, Gian, Vime Meag/MEGA/Ritzau Scanpix

Hvis du er en af Kim Kardashians 232 mio. følgere på Instagram, så er du nok ikke i tvivl om, at den 40-årige realitystjerne og forretningsmogul for tiden nyder sommeren i den italienske hovedstad Rom.

Her er moren til fire rundt at se på byens seværdigheder, og et must er naturligvis at se Peterskirken og Det Sixtinske Kapel.

Men da den tidligere fru West viste dagens outfit til dagens hellige programpunkt frem, fik det hurtigt folk til tasterne:

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20210629-093401-6_19mb.jpg
 Foto: Anve, Stan, Frco, Gian, Vime Meag/MEGA/Ritzau Scanpix

Det var i denne mundering, Kim Kardashian indtog Vatikanstaten i. Foto: Anve, Stan, Frco, Gian, Vime Meag/MEGA/Ritzau Scanpix

- Kimmy, har du ingen anstændighed? Vi kan forstå, du ikke er indehaver af anstændig adfærd, men er det virkelig nødvendigt for dig at fremvise dine fortrin på sådan en måde i Vatikanet? Mangel på respekt, raser en på Twitter.

- Øh, jeg blev nødt til at købe et tørklæde, da jeg skulle besøge Vatikanet for at dække mine skuldre, fordi jeg havde en ærmeløs top på. De ville ikke lukke hende ind i Vatikanet, uden hendes skuldre var dækket, tilføjer en anden.

Besøger man Vatikanstaten er der krav om, at man tildækker knæ og overarme, det er dermed forbudt at have korte shorts, kjoler og nederdele på, ligesom ærmeløse overdele og nedringede toppe er et no-go.

På sin Instagram gør Kim Kardashian det dog klart, at hun sørgede for at dække sig til:

Artiklen fortsætter under billedet

- I skal ikke bekymre jer, jeg holdt mig til dresscoden og dækkede mig til, mens jeg var inde i Peterskirken og Det Sixtinske Kapel, skriver hun til en række fotos fra hendes besøg i det allerhelligste for katolikker.

På et af Instagram-billederne kan man se, at hun nød sin sightseeing med ingen ringere end supermodellen Kate Moss. På billedet fremgår det også, at Kim Kardashian havde en stor, sort læderjakker på, som dækkede for hendes meget afslørende blondekjole fra Barragán.

Sponsoreret indhold