Kendte29. juni 2021

Kim Kardashian skal til OL: Scorer kæmpe kontrakt

Trods hendes liv ikke endte med at gå sportens retning som sin stedfar, så ender Kim Kardashian alligevel med at deltage i de olympiske lege i 2021 i Tokyo
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim_kardashian_10.jpg
 Foto: MEGA

Mandag aften kunne den 40-årige ”Keeping Up With the Kardashians”-stjerne Kim Kardashian informere sine mere end 231 millioner følgere på Instagram om en ganske særlig nyhed.

Hun har nemlig scoret sig en helt særlige aftale til det kommende OL i Tokyo - dette til trods for, at hun ikke selv skal på banen og udføre en atletisk præstation.

Hendes tøjmærke Skims, der allerede i dag bliver båret af stjerner verden over, landet aftalen om at være det officielle afslapningstøj for de amerikanske atleter til de olympiske og paraolympiske lege:

- Lige siden jeg var ti år gammel, har jeg hørt alle detaljerne om de olympiske lege fra min stedfar. Når jeg så atleterne konkurrere, begyndte jeg at forstå den dedikation og ære, det er at være en del af OL. Jeg har rejst med min stedfar og familie til mange forskellige byer for at se OL, og jeg købte altid en t-shirt med hjem som souvenir, starter hun et længere skriv på sin Instagram.

I opslaget ses en række af de amerikanske atleter, der snart stiller klar til OL, bære den specialdesignede Skims-kollektion.

Artiklen fortsætter under opslaget

- Siden jeg fik opkaldet om, at Skims var blevet inviteret til at blive en del af TeamUSA, har jeg brugt hvert et øjeblik på at beundre den styrke og energi, der er hos atleterne.

- Jeg er beæret over at kunne annoncere, at Skims skal designe det officielle undertøj, pyjamasser og generelle afslapningstøj til atleterne for USA.

Helt snydt skal man som fan af hendes behagelige klæder dog ikke føle sig.

Realitystjernen afslører nemlig videre, at man som ’ganske almindelig’ også sagtens kan tilkøbe sig det officielle tøj.

Sponsoreret indhold