Kendte26. januar 2022

Ups! Kim Kardashian sletter Instagram-billede med det samme efter flere anklager om fotosnyd

Stjernen måtte trække et af sine ellers superhotte strandbilleder tilbage, da der var noget med det ene ben, som ikke helt så rigtigt ud
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nok er den 41-årige megastjerne Kim Kardashian smuk, dejlig og slank, men er det ikke, som om hendes læg ser en lille smule for slank ud?

Det var der tilsyneladende flere af Kims 282 millioner følgere, der onsdag spurgte sig selv, da hun postede en række billeder fra en eksotisk sandstrand.

Det var altså med andre ord ikke det faktum, at hun åbenbart fandt det praktisk at iklæde sig handsker på strandturen, men nærmere formen på hendes ben, der sprang i øjnene.

Slettet med det samme

Ifølge Daily Mail fik billedet af samme grund ikke lov at ligge på Kardashian-stjernens profil længe, før hun skyndte sig at pille det ud af bunken af fotos, der tilsyneladende er taget på den romantiske nytårsrejse til Bahamas-øerne med hendes unge komiker-flirt Pete Davidson.

- Hendes ben, jeg dør af grin, skrev en følger under billedet – i hvert fald ifølge det britiske medie, der var hurtig til at kigge kommentarerne igennem.

- Jeg havde slet ikke bemærket det, før du nævnte det, svarede en anden.

Vi skal bare lidt over en uge tilbage i tiden for at finde det seneste photoshop-kiks indenfor Kardashian-klanen. Her var det nemlig søster Khloé, der – hvis man skal tro hendes fans – havde fået nogle lidt lange fingre.

Også Kim er blevet beskyldt for lignende overforbrug af redigeringsappen førhen. For eksempel fik hun pludselig en tredje hånd på grund af en uheldig fotofejl.

Og så var der desuden dengang, hvor hun kom til at afsløre om sig selv, at hun ”lyttede” til eks’en Kanyes nyeste skive – med lyden skruet ned.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/kimups.png
 Foto: Twitter, @fortheloveofKKW

Ups! Sådan plejer Kims smukke stænger da ikke at se ud? (Foto: Twitter, @fortheloveofKKW)

På tur med Pete

Rejsen til Bahamas var Kim og Petes første romantiske getaway sammen, siden de i oktober – efter at have kysset på live-tv i underholdningsprogrammet ”Saturday Night Live” – begyndte at date ivrigt.

I løbet af de seneste par måneder har Kim Kardashian og Pete Davidson udnyttet enhver lejlighed til at få alenetid, selvom Kardashian almindeligvis passer både proppet kalender og fire børn i Los Angeles, og den 28-årige Pete Davidson til daglig bor og arbejder i New York.

For en uge siden, da Kim Kardashian begyndte på sine throwbacks til ferien med Pete, postede hun et bikinibillede, hvor en mystisk forstyrrende skygge optrådte.

Fans konkluderede selvfølgelig lynhurtigt, at den måtte tilhøre rejsekammeraten Pete Davidson.

Sponsoreret indhold