Kendte15. januar 2022

Åh nej, ikke igen: Khloé Kardashian beskyldt for pinlig photoshop-fejl

Mens ”Kardashian”-stjernen er i gang med at slikke sårene efter utroskabsskandalen, bemærker hendes flere end 200 millioner Instagram-følgere det, der ligner en åbenlys redigerings-svipser
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 37-årige Khloé Kardashian er blevet viklet ind i endnu en mistanke om sjusk med photoshop-appen, efter hun postede en serie billeder, hvor hun poserer i en smuk, kropsnær kjole.

Det er nemlig hverken hendes smukke smil – som vi må formode er ved at vende langsomt tilbage til hendes ansigt, efter hun for nylig skulle gå igennem endnu en afsløring af eks’en Tristan Thompsons sidespring – eller hendes fyldige blonde lokker, der løber med opmærksomheden.

- Glædelig torsdag. Jeg havde helt glemt, at vi tog de her billeder for et par uger siden, skriver hun til billederne, og afslører således også, at hendes lille tavse Instagrampause har været helt med vilje.

Afsløret af hånden?

For fans bemærker dog især, at hendes fingre på højre hånd ser utroligt lange ud. De lange slanke naller gør, at fans føler sig overbeviste om, at hun har rodet med rederigeringen af billedet.

- Hvordan kan hun ikke have bemærket, at der er noget galt med hendes hånd? Hendes fingre ligner, at de tilhører den onde heks, skriver en følger.

En anden tilføjer med en reference til en uhyggelig internetvandrehistorie om en tårnhøj skikkelse med lange lemmer:

- Khloé, er det Slendermans hånd på det første billede?

- Det ligner jo hendes hænder er 30 cm lange, skriver en tredje.

https://imgix.seoghoer.dk/khloe_2.png
 Foto: Instagram, Khloé Kardashian

Og her gik vi og troede, at det kun var Tristan Thompson, der havde lange fingre...
(Foto: Instagram, Khloé Kardashian)

Det er bestemt ikke første gang, Khloé Kardashian – og resten af hendes ultraberømte familie i øvrigt – bliver beskyldt for at pille lidt for meget ved de billeder, som de ivrigt deler med deres fans.

Hendes storesøster Kim fik pludselig en tredje hånd på grund af en uheldig redigering. Og Kylies poolkant havde også fået en tur for meget gennem face-appen. For at nævne nogle eksempler.

Men Instagram-kiks er ikke Khloés største hovedpine lige nu. For nylig kom det frem, at det måske nok nærmere er hendes ekskæreste basketballspilleren Tristan Thompson, der er udstyret med lidt for lange fingre. For Gud ved hvilken gang er den 30-årige sportsstjerne taget i utroskab – og det endda med en baby som resultat.

Efter en måneds spekulationer bekræftede Thompson selv, at det er ham, der er faren til det barn, som han har fået med sin personlige træner.

- I dag er der kommet svar på faderskabstesten, som afslører, at det er mig, der er far til Maralee Nichols baby. Jeg tager fuldt ud ansvar for mine handlinger, starter han et længere skriv på sin Instagram-story og fortsætter:

- Jeg beklager dybt overfor alle dem, jeg har såret eller skuffet – både privat og offentligt.

Sponsoreret indhold