Kendte 14. juli 2015

OMG! Ung kvinde ”terroriseres” af KÆMPE edderkop

21-årige Natalie Woods opdagede for et par måneder siden en lodden edderkop i sin lejlighed. Lige siden er hun stødt på det ækle dyr adskillige gange – uden af stand til at fange bæstet
AOP

Er du én af dem, der får hjertebanken blot ved tanken om en edderkop? Og er du én af dem, der falder om med hjertestop i dét øjeblik, du støder på den ottebenede spindler?

Ja, så skal du på INGEN måder læse denne historie.

Historien handler om 21-årige Natalie Woods.

En ung pige fra England der elsker at være flyttet hjemmefra – hvis det da ikke lige var fordi, at en kæmpe (og ganske klam) edderkop har valgt at bosætte sig i hendes hjem.

Det skriver Daily Mail.

Jep, den er god nok. Det er en KÆMPE edderkop. Foto: Natalie Woods

Det lodne væsen terroriserer – med Natalie Woods’ egne ord - hende så meget, at hun har svært ved at sove om natten, og hun har indtil nu været ude af stand til at fange bæstet af ren og skær frygt.

Natalie Woods opdagede første gang, at hun ikke boede alene, da hun så edderkoppen komme løbende henover badeværelsesgulvet i lejligheden i Kent i maj.

Siden er hun flere gange stødt på fætteren, som åbenbart ikke lider nogen nød.

I hvert fald har den ifølge Natalie Woods mæsket sig godt og grundigt i fluer og andre sager, så den i dag måler fire centimeter. Ad ad ad.

Ja, der er nok mange, der var flygtet ud af deres hjem, hvis denne fætter kom trampende henover gulvet. Foto: Natalie Woods

Edderkoppen er en såkaldt jagtedderkop, og den er faktisk giftig. Den kan finde på at bide, hvis den føler sig truet, og et bid kan resultere i, at huden hæver, klør og bliver rød. Og Natalie Woods er på ingen måder interesseret i at komme for tæt på sin roomie – hun er nemlig dødsens ræd for edderkopper.

I ugens løb har hun således lagt et par billeder af edderkoppen på sin Twitter-profil – først ville hun høre, om den lodne fætter er giftig. Anden gang kom hun med en bøn til sine mange følgere:

- Er der ikke én, der vil komme og fjerne den for mig?

Ja… vi er ikke meget for det. Men vi håber, at hun finder en ”edderkoppe-glad” hjælper.  

 

 

 

Sponsoreret indhold