Kendte11. november 2019

Umut i krig med Sarah

TV 2-værten Sarah Grünewald var langt fra imponeret over kendiskokken Umut Sakaryas pludselige exit fra "Vild med dans" – og straks betalte flæskekongen tilbage.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/umut_grunewald_hjp_tsl.jpg
 (Foto: Hanne Juul, Thomas Laursen)

Det kom som et chok for alle, da Umut Sakarya i sidste uge meddelte, at han var færdig i "Vild med dans" med den begrundelse, at det var blevet for meget med hadske kommentarer mod ham og hans restaurant.

At han valgte at trække sig, var dog ikke den rigtige løsning.

Sådan lød det fra Sarah Grünewald, da kameraerne var slukket efter fredagens danseshow.

Hun mener nemlig, at de personer, der sender hadefulde beskeder på de sociale medier, har vundet, når Umut vælger at trække sig.

– Jeg skulle have holdt op som tv-vært mange gange, hvis jeg skulle have reageret på det, sagde Sarah til SE og HØR.

– Jeg siger ikke, at det er forkert, det han har gjort ... Eller måske gør jeg. Jeg er i hvert fald rigtigt ked af, at han har gjort det, lød det fra Grünewald, 35, som mener, at Umut selv har lavet så meget larm om sin person, at han må tage med, at det ikke er alle, der er vilde med ham.

– Hvis nu han var en, der var ligegyldig. Eller på den måde var en stille og rolig person, der ikke larmede, så kunne jeg sætte mig ind i det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20190927_hjp9642.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Fredag efter fredag har Umut optrådt med stor selvtillid på dansegulvet, hvorfor det kom som et chok for de fleste, at han i sidste uge valgte at forlade programmet. (Foto: Hanne Juul)

– Men han går ind og danser med et stykke flæsk og gør meget opmærksom på sig selv: "Her er jeg!"

Så kan man ikke bagefter sige, at alle skal kunne lide mig, lød det fra den kønne tv-vært.

Jenna knust

Især Umuts tålmodige dansepartner Jenna Bagge føler Sarah med.

– Jeg synes, det er ærgerligt, måden det bliver gjort på. Vi står en hel produktion, TV 2's sendeflade, der pludselig skal laves om, og en dansepartner, der er rigtigt, rigtigt ked af det, sagde Sarah efter fredagens afkortede show, der også måtte undvære den imødesete afgørelse.

– Jeg siger ikke, at det (de hadske kommentarer, red.) er okay. Jeg siger, at det skal laves om, og vi skal tale pænere til hinanden.

Jeg synes bare ikke, at de skulle have vundet den kamp – jeg synes, man skulle have lavet en opsang i stedet for.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/vmd_pgr._8_tsl_20191101_0921.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Oven på Umuts farvel, kom de to værtinder med en opsang til danskerne på direkte tv. – Vi håber, hans valg vil stå som en påmindelse til alle, der taler grimt om andre på nettet, lød det fra Christiane Schaumburg-Müller, 37. (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg tror, TV 2 er et meget stort sted, som omfavner rigtigt mange ting, og jeg tror, at der kunne have været andre løsninger, sagde "Vild med dans"-værtinden.

– Alle ved, at han har fået de der beskeder. Vi andre får også de der beskeder, vi lader bare være med at kigge på det.

Så det kom som en kæmpe overraskelse, at han trak sig, sluttede Sarah.

Voldtægtskommentar

Men hendes ord startede blot en ny krig – mellem Grünewald og hovedpersonen Umut.

Allerede lørdag formiddag gik kendiskokken nemlig til modangreb på kvinden, som han ellers har delt masser af grin med de seneste måneder.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20191004_hjp2840a.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

31-årige Jenna Bagge har om nogen stået model til meget med ustyrlige Umut som partner. Ifølge Sarah Grünewald er den hårdt prøvede danser knust over det pludselige exit. (Foto: Hanne Juul)

I radioprogrammet "Shitstorm" på P1 skød Umut tilbage – råt for usødet.

– Jeg læste det i går, og så tænkte jeg lidt på, at hvis hun nu gik flot klædt og blev voldtaget, om hun så opfordrede folk til det?

Det er så meningsløst et argument at komme med, lød det fra Umut, 29, i æteren.

– Ved du hvad, selv om man er med i en dansekonkurrence eller noget andet, giver det da ikke folk ret til at svine folk til, rasede restaurantejeren.

Med Umut og Sarah i flæsket på hinanden, er der dermed næsten garanti for drama, hvis Umut – som traditionen foreskriver – vender tilbage i "Vild med dans"-finalen den 29. november i Horsens.

Sponsoreret indhold