Her er TV 2's reaktion på Umuts pludselige exit

Umut Sakarya og Jenna Bagge.

Umut Sakarya og Jenna Bagge.

(Foto: Hanne Juul)

Umut Sakarya har for kort tid siden valgt at trække sig fra "Vild med dans". 

Det oplyser han på sine sociale medier. 

Det er de mange negative kommentarer på de sociale medier, der har gjort, at han har valgt at trække sig fra underholdningsprogrammet.

- De negative kommentarer på de sociale medier er simpelthen gået hen og blevet for meget for mig. De startede med personlige svinere som intet havde at gøre med dansen, underholdningen og det sjove. Den sidste dråbe som fik glasset til at flyde over var at disse mennesker er begyndt at svine mit hjertebarn Guldkroen til, helt uden filter, skriver Umut i et længere opslag på instagram.

Hos TV 2 har man været glade for Umuts deltagelse i "Vild med dans", og derfor er de da også kede af, at han nu tager konsekvensen og trækker sig fra dansekonkurrencen.

- Vi har været virkelige glade for Umuts tilgang til "Vild med dans" og den fest han har været med til at skabe – og det har en stor del af seerne heldigvis også. Derfor er vi selvfølgelig virkelig kede af den her afslutning, siger TV 2s underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech til TV2.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

Umut Sakarya og Jenna Bagge nåede at komme på dansegulvet syv gange i årets "Vild med dans". (Foto: Thomas Laursen)

Thomas Richardt Strøbech fra TV 2 mener, at Umuts pludselige exit viser, hvor vigtigt det er, at man tænker sig om, når man kommenterer på de sociale medier. 

- Men det viser jo med al tydelighed, at det er nødvendigt at huske på, at det har konsekvenser, når man taler grimt til hinanden på sociale medier, siger han til TV2.dk.

Umut Sakarya og Jenna Bagge har igennem hele sæsonen været den nydanser, der fik allerlavest point.

Alligevel er parret ikke på et eneste tidspunkt endt i omdans.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close