Kendte24. maj 2023

"Two and a Half Men"-stjerne Angus T. Jones ikke til at kende

Den amerikanske barnestjerne er i den grad vokset fra sin "Two and a Half Men"-rolle
Ashton Kutcher (tv.), Jon Cryer og Angus T. Jones (th.).
Ashton Kutcher (tv.), Jon Cryer og Angus T. Jones (th.).
 Foto: Phil Mccarten/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Charlie Sheen trækker i land: Datter må gerne være på OnlyFans

Du husker ham nok bedst som den lille, kække knægt i Charlie Sheen–serien "Two and a Half Men", men helt lille er Angus T. Jones bestemt ikke længere.

Den 29–årige forhenværende tv–stjerne blev søndag spottet af paparazzifotograferne i Los Angeles for første gang i årevis, og man må sige, at der i den grad er sket noget.

Angus T. Jones var nemliug stort set ikke til at kende, da han dukkede op iklædt en stor, løs t–shirt og mørkegrå shorts.

Angus T. Jones til Emmy-uddelingen i 2008.
Angus T. Jones til Emmy-uddelingen i 2008.
 Foto: Matt Sayles/AP/Ritzau Scanpix

Jones spillede rollen som Jake Harper i næsten ti år, og formåede at lave overskrifter tilbage i 2012, da han fra det ene øjeblik til det andet valgte at sige farvel og tak til serien.

Årsagen var ifølge ham selv, at han havde fundet Gud.

Her kaldte han også den prisvindende tv–serie med den 57–årige Charlie Sheen i hovedrollen for "snavs" og opfordrede seerne til at stoppe med at følge med.

– Hvis du ser "Two and a Half Men", bedes du stoppe med at se "Two and a Half Men", sagde skuespilleren i en YouTube-video, der blev lagt op af Forerunner Chronicles, en kristen gruppe.

– Jeg er med i "Two and a Half Men", og jeg ønsker ikke at være med i det. Vær sød at stoppe med at se det og stop med at fylde dit sind med skidt.

– Folk siger, at det bare er underholdning. Lav lidt research om indvirkningerne, som fjersnyn har på hjernen, og jeg lover dig, at du vil være nødt til at træffe en beslutning, når det kommer til, hvad du ser i fjernsynet.

Sponsoreret indhold