Kendte24. marts 2019

TV2s korrespondenter afslører: Min første gang

Når TV2 Charlie blænder op for indsamlingsshowet ”Hjertegalla”, får Jesper Steinmetz en helt ny rolle sammen med Camilla Miehe-Renard.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/camilla_miehe-renard_og_jesper_steinmetz.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Hjertet er i fokus, når 51-årige Jesper Steinmetz springer ud som vært i ”Hjertegalla” i selskab med Camilla Miehe-Renard.

– Jeg har ikke prøvet den her form for værtsrolle.

– Men jeg elsker, når der er højt humør, og publikum griner og græder, siger Jesper Steinmetz, som i mange år præsenterede ”Nyhederne” for TV2, indtil han for ni år siden drog til USA, hvor han er korrespondent for samme kanal.

Det kan godt være, det bliver første gang, men ikke den sidste, bryder 53-årige Camilla Miehe-Renard ind.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/camilla_miehe-renard_og_jesper_steinmetz2.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Lørdag den 9. marts kl. 20.55 på TV2 Charlie er Camilla Miehe-Renard og Jesper Steinmetz værter for indsamlingsshowet "Hjertegalla". (Foto: Mikael Rieck)

De to skal sammen styre slagets gang, når TV2 Charlie samler penge ind til Hjerteforeningen den 9. marts.

Og Steinmetz ved om nogen, hvad bidragene betyder.

– Jeg er vokset op med, at det betyder noget at give noget til Hjerteforeningen. Min far er hjertelæge, og han har lavet forskning og undersøgt patienter ved hjælp af de penge, der er blevet givet til Hjerteforeningen. Det er blevet omsat til nye behandlingsmidler, som gør, at folk er i live i dag.

JESPERS HJERTE BANKER FOR ...

... denne sag:

– Qua mit arbejde er det vigtigt for mig at fortælle andres historie, og det er vigtigt for mig at få folk til at forstå, at det land, USA, som vi alle er så fascinerede af, også er et land med udbredt fattigdom.

... dette rejsemål:

– Australien.

Jeg boede dernede for mange år siden og bliver ved med at tage derned. Jeg tog et semester på journalistuddannelsen dernede og boede i Melbourne.

... denne ret:

– Jeg er ret ligeglad med mad. For mig betyder det mere, at restauranten er hyggeligt indrettet. Og jeg går ikke op i det der nye nordiske køkken.

... denne drik:

– Jeg kan usandsynlig godt lide champagne. Jeg elsker champagne.

Op på cyklen

Mange danskere har hjerteproblemer tæt inde på livet.

Det skyldes enten deres livsstil, eller at de har medfødte lidelser.

De to værter gør deres ypperste for at undgå det.

– Jeg har et sundt udgangspunkt med en overbygning af alt muligt usundt.

Jeg tror, at hvis fundamentet er i orden, kan man sagtens skeje lidt ud. Jeg holder øje med symptomer, men jeg kan ikke gå rundt og være småparanoid hele tiden og tænke på alle de sygdomme, jeg kan få, understreger Camilla Miehe-Renard, der til daglig arbejder som producent for produktionsselskabet Monday.

CAMILLAS HJERTE BANKER FOR ...

... denne sag:

– Min mand joker altid med, at vi har en ”red verden”-konto. Jeg har to Plan-børn og er medlem af Amnesty, og jeg redder spanske hunde.

... dette rejsemål:

– Malaysia. Vi mødte en taxichauffør, som hedder Erica, og hun blev en del af vores familie de næste tre uger.

Vi har stadig kontakt med hende her tre år efter.

... denne ret:

– Jeg er svært begejstret for mad. Jeg elsker alt, og jeg har også spist under hele interviewet.

... denne drik:

– Jeg er en kaffesnob. Jeg drikker ikke så meget kaffe, men de få kopper, jeg drikker hver dag, skal være virkelig god espresso, og det skal være med halvt minimælk og halvt havre.

Min mand synes, det er pinligt, jeg er så københavneragtig, men hvis det ikke smager godt, drikker jeg det ikke.

Det er lidt sværere for Jesper, da han bor i et land, hvor der hverken mangler mad på tallerkenen eller fedtstof i maden.

– I USA bliver jeg dagligt mindet om, hvor galt det kan gå, og hvordan man kan komme til at se ud, hvis man ikke passer på sig selv, for det er et land, hvor det virkelig er stukket af for mange mennesker.

– Jeg rejser meget, og jeg elsker burger og pomfritter, så det spiser jeg. Men når jeg er hjemme, spiser jeg sundt, og i modsætning til mange amerikanere går eller cykler jeg fra det ene sted til det andet i stedet for at tage bilen, lyder det fra ham.

Lørdag den 9. marts kl. 20.55 på TV2 Charlie kan du se, hvordan det går med at samle penge ind for den nye TV-duo.

Sponsoreret indhold