Nyheder7. maj 2017

Fylder 50 år: Jesper Steinmetz drømmer om Hawaii

– Jeg vil gerne til Hawaii. For jeg er irriteret over, at jeg efter at have besøgt 47 af de 50 stater i USA endnu ikke har været netop der, siger Jesper Steinmetz til SE og HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/media/2997be0e0e554abb9b29105e400df113.jpg
 Foto: Niels S. Andersen

TV 2-korrespondenten Jesper Steinmetz fylder 50 år i dag, den 7. maj.

Og når fødselaren ser tilbage på sine bedrifter, er det alligevel ikke så mærkeligt, at der er gået et halvt århundrede.

Det, han er mest stolt af, er også det, danskerne kender ham for. Nemlig hans fantastiske evne til at videreformidle nyheder til TV 2’s seere.

– Jeg har fået et job og oplevelser, jeg ikke anede var mulige for sådan en som mig, dengang jeg var en lille dreng – der bare ville være tandlæge, siger Jesper Steinmetz med et smil.

– Det fantastiske ved mit job er, at jeg ikke aner, hvad jeg skal i morgen. Om jeg er her i Washington eller ender i Idaho. Det afgør historien. Jeg elsker uforudsigeligheden, og at jeg får lov at pløje USA tyndt, fortæller Steinmetz.

Der er dog ét sted, korrespondenten meget gerne vil hen.

– Jeg vil gerne til Hawaii. For jeg er irriteret over, at jeg efter at have besøgt 47 af de 50 stater i USA endnu ikke har været netop der, lyder fødselarens ord.

Læs hele interviewet med Jesper Steinmetz i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold