Derfor snakker amerikanerne om Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz vækker opsigt i USA

Jesper Steinmetz vækker opsigt i USA

Foto: Niels S AndersenDen amerikanske hovedstad Washington DC er en by med journalister i massevis. Men ifølge internettet er ingen af dem ligeså cool som danske Jesper Steinmetz.

I amerikanske medier bliver han hyldet for sin afslappede tøjstil i arbejdstiden. TV 2-journalisten cyklede hjemmefra sit hus i Washington til græsplænen foran Det Hvide Hus for at berige de danske seere - det bliv opdaget af en forbipasserende, der delte billedet af den afslappede dansker på Reddit.com

LÆS OGSÅ: Steinmetz: Vi er for uhøflige i Danmark

LÆS OGSÅ: Jesper Steinmetz: Elsker sit job

LÆS OGSÅ: Jesper Steinmetz: For helvede, mor!

- Det var en tossevarm dag i DC med temperatur på 34 grader og en luftfugtighed på 80 så derfor påklædningen ud fra princippet: hvad man ikke ser, har man ikke ondt af. Jeg cykler altid rundt i byen, fordi det er det hurtigste og så har jeg den pæne TV-jakke i rygsækken. Og da seerne jo kun ser det øverste af kroppen, tænkte jeg, at den nok gik, fortæller Jesper Steinmetz til SE og HØR.


Foto: Reddit.com

Kombinationen af sommer og TV-tøj har allerede gjort et stort indtryk på Jesper Steinmetz korrespondent-kollegaer.

- Mine komplet velklædte tyske korrespondentkolleger har fået inspiration til hvordan de kan loosen up har de fortalt mig, siger han.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close