Troye Sivan: Det her bliver sidste gang, jeg taler om sex ...

Den sydafrikanskfødte, australske sanger, der også har medvirket i flere film, gav koncert i København i foråret.

Den sydafrikanskfødte, australske sanger, der også har medvirket i flere film, gav koncert i København i foråret.

(Foto: MEGA)

Han har lavet et hit sammen med Ariana Grande og netop turneret rundt i hele Europa, men sangeren Troye Sivan kan alligevel ikke undgå private spørgsmål om sine seksuelle præferencer.

Stjernen er træt af at blive spurgt om, om han for eksempel foretrækker at være "top" eller "bottom", men kritiske stemmer mener, at det er, hvad man kan forvente, når man har lavet et helt album - "Bloom" - der (angiveligt) handler om sex.

Historien begynder, da magasinet Out udgiver en historie om, at Troye Sivan langer ud efter en journalist fra New Zealand, der har stillet upassende spørgsmål om sangerens seksuelle præferencer i et interview.

Troye Sivan blev efter sigende spurgt, om han foretrak at være "top" eller "bottom" i sengen.

I artiklen fra Out kritiserer magasinet stjernen for at brokke sig, fordi han angiveligt tidligere selv har fortalt, at albummet "Bloom" netop handler om at være "bottom" i et forhold, og at analsex ikke burde være et tabu at tale om.

Troye Sivan er meget skuffet over mediet, der henvender sig til LGTBQ+, hvilket han har forklaret i en række tweets.

- Det her er det sidste, jeg kommer til at sige om det her, men det er skuffende at se, at Out, som er et LGBT-medie, har skudt så langt forbi målet i historien om det her, skriver Troye Sivan og fortsætter i fem på hinanden følgende tweets.

- For det første, så er "Bloom" et album om kærlighed. Det har jeg sagt i hvert eneste interview, jeg har givet om albummet. At foreslå, at jeg har lavet et helt album om "bottoming" er overseksualisering af mig og af mit arbejde, og det er reduktivt.

Sangeren understreger derefter, at bare fordi han skriver musik om sex, så betyder det ikke, at han kan blive stillet spørgsmål om emnet.

- Jeg tvivler stærkt på, at nogen ville spørge mine heteroseksuelle kolleger eksplicitte spørgsmål om, hvem der gør hvad i deres forhold, uanset hvad deres musik indeholder. Jeg synes ikke, at kunstnere burde forvente at blive spurgt om den salgs, når de møder på arbejde.

- Der er ingen skam i at tale om analsex eller nogen anden form for sex - jeg vil bare ikke tale om det i telefonen med en komplet fremmed, skriver Troye Sivan, inden han slutter af med at lukke sagen:

- Out, jeg elsker jer og alt det arbejde, I laver, jeg følte bare ikke, at det her var en fair udlægning. Okay, nu er jeg færdig, og jeg kommer aldrig til at tale om det her igen, for mine forældre læser det her, og det har jeg det underligt med.

Siden Troye Sivans tweets har magasinet Out ændret sin artikel.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close