Rockstjerne bryder homo-fjendtlig lov i Dubai

Foto: MEGA

I De Forenede Arabiske Emirater er homoseksualitet ulovligt, og du risikerer at blive straffet med op til 10 års fængsel, hvis du bryder loven.

På trods af det - eller måske nærmere på GRUND af det - tog forsanger i rockbandet The 1975, Matt Healy, fat i en fan af samme køn og kyssede ham midt i en koncert i Dubai i onsdags.

- Tak, Dubai, I var så fantastiske. Jeg tror ikke, vi får lov at komme tilbage igen på grund af min "opførsel", men I skal vide, at jeg elsker jer alle, og jeg vil ikke gøre noget anderledes, hvis vi får chancen igen, skriver Matt Healy om episoden på sin Twitter-profil.

- Men hvem ved, måske vil de lade mig komme tilbage igen, lad os bare vente og se.

Sangeren, der står i front for det britiske band, kyssede angiveligt den mandlige fan for at protestere mod landet strikse, homo-fjendtlige love.

Under fremførelsen af nummeret "Loving Someone" hoppede Matt Healy ned fra scenen og omfavnede ham, inden han kyssede ham på munden, mens resten af publikum heppede og jublede.

Det skriver Rolling Stone.

Tidligere på året lavede X Factor-gruppen Little Mix en tilsvarende protest i Dubai, da gruppens medlemmer havde sørget for, at et stort regnbueflag blev vist på storskærmen til koncerten under nummeret "Secret Love Song pt. 2".

I 2018 donerede The 1975 penge til åbningen af Londons første LGBTQIA-center, ligesom Matt Healy har givet udtryk for bandets politiske ståsted i en takketale ved dette års Brit Awards.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close