Kendte24. januar 2023

Trekantsdrama? Rita Ora forklarer endelig kissemisse-billeder med Taika Waititi og Tessa Thompson

Der har længe floreret rygter om, at Rita Ora og Taika Waititi har haft et forhold med Tessa Thompson. Den britiske sangerinde stempler det som "latterligt"
Rira Ora blev for flere år siden fanget i et intenst øjeblik, som hun langt om længe sætter ord på.
Rira Ora blev for flere år siden fanget i et intenst øjeblik, som hun langt om længe sætter ord på.
 Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

Rita Ora havde ikke kærestet rundt med den newzealandske filminstruktør Taika Waititi længe, før en række opsigtsvækkende billeder af parret landede på nettet.

For selvom det nyforelskede par ganske rigtigt figurerede sammen på billederne, havde de også besøg af "Westworld"-stjernen Tessa Thompson, og fans var ikke i tvivl om, at der her var tale om et hedt trekantsforhold.

Nu sætter den 32-årige "Anywhere"-sangerinde for første gang ord på billederne og de mange overskrifter, der kom ud af det særlige øjeblik.

Det sker i forbindelse med et nyt interview med det britiske GQ. Her forklarer hun, at hun dengang valgte "ikke at anerkende" mediernes overskrifter, så de ville forsvinde.

- Jeg tror, ​​at når nogle ting er så absurde, og det er svært at begribe noget af det, så skal du bare ignorere det, siger hun og fortsætter:

Rita Ora bebrejder alkohol og godt humør for den lille ménage à trois.
Rita Ora bebrejder alkohol og godt humør for den lille ménage à trois.
 Foto: Bgau/Backgrid/Ritzau Scanpix

- Jeg har brugt den tilgang til mange ting, for man vil ikke bruge energi på noget, der ikke eksisterer.

- Hvis du prøver at forklare noget, der ikke skete, betyder det, at du giver liv til ingenting, tilføjer Rita Ora, der sidste år blev hemmeligt gift med den 47-årige "Jojo Rabbit"-instruktør.

Bare fulde venner

Det ømme trekløverøjeblik fandt sted på en balkon i Sydney, Australien, men Rita Ora afviser altså nu, at der skulle være tale om mere end det, der lige blev fanget af kameraet.

Det var nemlig intet andet end fuldskab af den slags, hvor alle er "bedste venner", forklarer sangerinden.

Rita Ora danner par med filminstruktøren Taika Waititi.
Rita Ora danner par med filminstruktøren Taika Waititi.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

- Og næste dag tænker du: 'Jeg talte med den her person i rygeafdelingen i timevis, og jeg har ingen anelse om, hvem de er'. Bogstaveligt talt - det billede var bare en bunke venner, der havde det sjovt.

Rita Ora, der lige nu er i fuld gang med indspilningerne til den kommende Disney-serie "Skønheden og udyret", fortæller desuden, at hendes mange fans mødte de infamøse billeder med stor begejstring.

- Når jeg var på Twitter og talte med mine fans, så var hele min fantastiske LGBTQIA+-fanbase sådan: Hvad end det er sandt eller ej, så er jeg så inspireret af, at det her bliver normaliseret.

- Det gjorde mig virkelig glad. Du ved ikke, hvem det rammer.

"For You"-sangerinden deklarerede i 2018, at hun har haft adskillige "romantiske forhold med kvinder".

Sponsoreret indhold