Kendte11. februar 2022

Rita Ora scorer rolle i ny "Skønheden & udyret"-serie

Den britiske sangerinde Rita Ora er officielt hoppet med listen over de stjerner, der skal medvirke i kommende "Skønheden & udyret"-serie fra Disney+
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 31-årige Rita Ora er i fuld gang med at pleje skuespillerkarrieren.

Hun har allerede medvirket i en lang række titler såsom "Fifty Shades of Grey", "Pokémon: Detective Pikachu" og "Southpaw", og nu kan hun altså snart tilføje en Disney-serie til cv'et.

"Anywhere"-sangerinden er nemlig bekræftet som en del af det skuespillerhold, der skal medvirke i den kommende "Skønheden & udyret"-serie. Det skriver Variety.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega797546_038.jpg
 Foto: MEGA

Rita Ora har tidligere medvirket i filmfranchisen "Fifty Shades of Grey" (Foto: MEGA)

Serien, der endnu ikke har fået en officiel titel, er en såkaldt prequel-serie, der skal følge karaktererne Gaston og LeFou på deres rejse med LeFous stedsøster, Tilly.

Rita Ora skal eftersigende spille rollen som en flygtning, der viser sig at være i besiddelse af en række overraskende og særdeles brugbare evner. Og så bærer hun også på en særlig hemmelighed, der kan vise sig at have betydning for hele kongeriget.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/beauty-and-the-beast-2022.png

Vi kender allerede Josh Gad (tv.) og Luke Evans fra liveaction-filmen "Beauty and the Beast" fra 2017. Nu får de snart lov til at genoplive deres roller som Gaston og LeFou. (Foto: Disney+)

Det forventes, at den nye serie vil bestå af i alt otte afsnit, og hvis du er fan af den originale Disney-film, så vil du muligvis også blive glad for at høre, at det bliver en musicalserie.

Med på rollelisten er også Josh Gad, Luke Evans, Briana Middleton, Fra Fee og Jelani Alladin.

Det vides endnu ikke, hvornår den kommende "Skønheden og udyret"-serie forventes at have premiere.

Sponsoreret indhold