Kendte 25. maj 2021

Hed trekant? Rita Ora og kæresten kissemisser med Tessa Thompson

Rita Ora og instruktørflirten Taika Waititi ser ud til at komme særligt godt ud af det med skuespillerinden Tessa Thompson
(Foto: MEGA)

Den britiske sangerinde Rita Ora er de seneste par uger blevet fotograferet sammen med den Oscar-vindende filminstruktør Taika Waititi, og alt tyder på, at parret er blevet kærester. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men måske er der gode chancer for, at de er mere end blot to personer i forholdet.

Senest er parret nemlig blevet fotograferet sammen med skuespillerinden Tessa Thompson, der blandt andet er kendt fra filmen "Creed", og hvis man skal tro billederne, så er de tre meget glade for at kissemisse med hinanden på kryds og tværs. 

Artiklen fortsætter efter billederne...

Foto: Ritzau Scanpix

Rita Ora og Tessa Thompson skulle eftersigende have festet sammen med Taika Waititi til en privatfest aftenen forinden. (Foto: Ritzau Scanpix)

Trekløveret blev spottet af paparazzifotograferne i Sydney, Australien på en balkon, hvor de hang ud med en gruppe venner efter en fest hjemme hos den 45-årige "JoJo Rabbit"-instruktør. 

På flere af billederne kan det hotte trekløver ses kysse og holde om hinanden. 

Taika Waititi og den 37-årige Tessa Thompson har brugt en del tid i Sydney på det seneste. De er nemlig i fuld gang med at indspille Marvel-filmen "Thor: Love and Thunder" sammen. 

I den kommende film spiller Tessa rollen som Valkyrie. En rolle, hun også spillede i "Thor: Ragnarok" fra 2017.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Ritzau Scanpix

Møs, møs. Tessa Thompson bliver kærtegnet af Rita Oras læber, mens Waititi har en arm om sin "Thor"-kollega. (Foto: Ritzau Scanpix)

Foto: Ritzau Scanpix

(Foto: Ritzau Scanpix)

Waititi står for at instruere den kommende film, ligesom han også instruerede "Ragnarok", så det er bestemt ikke første gang, han og Tessa Thompson arbejder tæt sammen. 

Tessa Thompson har tidligere været meget åben omkring, at hun er tiltrukket af alle køn, og at hun ikke ønsker at sætte noget mærkat på sin egen seksualitet. 

Den 30-årige Rita Ora deklarerede i 2018, at hun har haft adskillige "romantiske forhold med kvinder", så alt tyder på, at ingen af parterne har noget imod denne helt vidunderlige trekløverkonstellation. 

Sponsoreret indhold