Tori Spelling har ikke råd til skilsmisse: Fanget i ægteskabet

De har fem børn sammen, og Tori Spelling, 48, og Dean McDermott, 54, har været gift siden 2006, men det er er ikke just et lykkeligt ægteskab længere. Faktisk står det så slemt til, at ”Beverly Hills 90210”-stjernen ifølge Us Weekly ville forlade sin mand, hvis det var ligetil.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Tori Spelling vil gerne skilles, men hun har simpelt hen ikke råd til at skulle betale underholdsbidrag.

Tori Spelling vil gerne skilles, men hun har simpelt hen ikke råd til at skulle betale underholdsbidrag. (Foto: MEGA)

Parret skændes angiveligt, så det brager, og for nylig forsvandt Dean i to dage – hvilket resulterede i endnu et vildt skænderi, og Dean truede med at sagsøge Tori for børnebidrag og underholdsbidrag, hvis de skulle skilles. Men sagen er dog ifølge amerikanske medier, at han har underskrevet en ægtepagt – så det er kun børnebidrag, han vil kunne kræve.

Sover hver for sig

Men Deans krav om børnebidrag har fået Tori til at tale med store bogstaver til sine advokater – hendes økonomi er nemlig så presset, at hun ikke har råd til at betale sin mand noget som helst for at komme ud af ægteskabet, selv om de konstant ryger i struberne på hinanden – og ikke længere deler soveværelse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I 2006 blev hun gift med Dean McDermott, men det kører ikke så godt længere. (Foto: MEGA)

– Som det er lige nu, så er det mine børn og min hund, som sover i min seng, sagde hun for nylig – og afslørede også, at Dean sov i et andet værelse, og parret er også spottet uden deres vielsesringe flere gange.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Børnene Liam, 14, Stella, 13, de 9-årige pseudotvillinger Hattie og Finn og Beau på fire år er en af grundene til, at Tori bliver hos sin mand. (Foto: MEGA)

Økonomien sejler

Ud over Spellings kuldsejlede bankkonti, så fortæller en kilde tæt på hende, at hun også bliver ved med at holde fast i Dean på grund af børnene, som angiveligt ikke aner, at deres forældre ikke har det godt sammen. Senest var de alle en tur i Disneyland i sidste måned, hvor forældrene holdt facaden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Som en del af det legendariske “Beverly Hills 90210” i 1990’erne blev hun verdenskendt sammen med Jason Priestley, Luke Perry, Ian Ziering og Brian Austin Green. (Foto: Ritzau Scanpix)

Penge har nærmest altid været et problem for Tori Spelling, selv om hun er fra en rig familie – hendes afdøde far Aaron var produceren bag blandt andet netop “Beverly Hills 90210” – og hun har adskillige gang været i problemer, fordi hun for eksempel ikke har betalt sine kreditkortregninger. Så det giver fin mening, at hun ikke har råd til at betale Dean så meget som en rød reje for at blive hendes eksmand.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close