Kendte 15. oktober 2021

Tom Cruise gør det igen: Hvad sker der med kinderne?

Den amerikanske Hollywood-stjerne er endnu en gang dukket op med sit noget anderledes ansigt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da Tom Cruise i sidste uge dukkede op til en baseballkamp med en anelse større kinder og et noget mere hævet ansigt end normalt, var der mange fans, der ikke kunne fatte, hvad det var, de så.

Hvad havde den populære skuespiller gjort ved sit ansigt? Eller handlede det hele bare om, at han havde taget lidt på?

Onsdag dukkede "Top Gun"-stjernen så endnu en gang op på en flyveplads i Los Angeles, hvor han brugte dagen med at flyve rundt i sit eget fly - det har man jo, når man er Tom Cruise. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Ritzau Scanpix

Tom Cruise og hans æblekinder spottet på en flyveplads i Los Angeles onsdag. (Foto: Ritzau Scanpix) 

Og her fangede paparazzifotograferne endnu en gang den 59-årige stjerne med de hævede kinder. 

Det ser dog ud til, at kinderne ikke er helt så puffede, som de tidligere har været, så måske der har været tale om noget plastikkirugisk hjælp, hvor hævelsen nu er ved at være faldet? 

- Tom Cruise, hvad har du dog gjort ved dit smukke ansigt?!! Jeg blev så skuffet, da jeg så dig blandt publikum til Dodgers-kampen. STOP med at sprøjte lort ind i dit ansigt, please, lødt det tidligere på ugen på Twitter, da Tom Cruise viste sig frem til Giants-kamp i San Francisco. 

Her sad han blandt publikum sammen med sin 26-årige søn, Connor, som han deler med ekskonen Nicole Kidman.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Jeff Chiu/AP/Ritzau Scanpix

Sådan så Tom Cruise ud, da han var til baseballkamp med sønnen Connor i sidste uge. Flere fans havde svært ved at kende superstjernen (Foto: Jeff Chiu/AP/Ritzau Scanpix)

Flere Tom Cruise-fans holder dog på Twitter fast i, at Hollywoodstjernen blot har lagt sig en smule ud, og at det skal der i den grad være plads til. 

- Hør her, jeg kan ikke lide Tom Cruise (overhovedet), men jeg er seriøst træt af Twitter, der sviner folk til, fordi de taber sig eller tager på. Folk har lov til at tage på eller tabe sig, som de vil, og det er virkelig ikke jeres sag at blande jer i, skriver en anden Twitter-bruger i Cruises forsvar. 

 

Sponsoreret indhold