Efter smitteudbrud: Rasende Tom Cruise flygter fra corona

Gennem hele coronatiden har Hollywood-stjernen Tom Cruise gjort et særdeles stort nummer ud af at flygte så langt væk fra coronavirus som muligt.

I efteråret sørgede han blandt andet for, at store filmproduktioner kunne fortsætte indspilningerne til trods for smitteudbrud ved at opstille strenge regler og restriktioner, der skulle sikre, at ingen ansatte - herunder ham selv - blev smittet med corona.

Nu er en af medarbejderne på indspilningerne til den kommende "Mission: Impossible 7"-film desværre testet positiv, og det har resulteret i, at en rasende Tom Cruise nu er flygtet langt væk fra filmsettet. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

(Foto: MEGA)

Den 58-årige actionstjerne havde indspillet en scene på en natklub med fire dansere og ti produktionsmedarbejdere, hvor det senere viste sig, at én af dem var positive med coronavirus. 

Det har sendt en "rasende" Tom Cruise i selvisolation. Det skriver den britiske avis The Sun

- Alle de ansatte på filmsettet, som er omkring 60 personer, er blevet nødt til at selvisolere i 14 dage, lyder det fra en kilde ifølge The Sun. 

- Det kommer til at have en betydning for indspilningerne, og de kommer til at skulle indhente meget, når de endelig kommer tilbage igen. 

Amok på de ansatte

"Top Gun"-stjernen gik i december måned mere eller mindre amok på flere af sine ansatte, da to personer kom til at overskride filmsettets strenge coronarestriktioner. 

- Hvis jer ser jer gøre det igen, så er I f**king væk. Og hvis nogen andre på holdet gør det, så sker det - også dig og dig. Og dig, det skal du f**king aldrig gøre igen, kunne skuespilleren høres råbe foran 50 målløse filmmedarbejdere på en optagelse.

- Tilbage i Hollywood er de tilbage til at lave film på grund af os. Vi skaber tusindvis af jobs, I motherf**ers.

- Det er det. Ingen undskyldninger. I kan sige det til de mennesker, der mister deres f**king hjem, fordi vores branche bliver lukket ned. Vi lukker ikke denne f**king film ned. Forstår I det? Hvis jeg ser det igen, så er I f**king fyret.

Tom Cruise har efterfølgende forklaret sig med, at han var meget følelsesmæssigt påvirket af hele situationen, og at han hele tiden fokuserede på, at der ikke skete et smitteudbrud, så indspilningerne gik i stå. 

- Mange af os ville være tilfredse med bare at droppe det og lade tingene være i et stykke tid og så samle det hele op, når vi kan, lyder det fra en kilde tæt på Cruise, der fortæller, at skuespilleren er "fuldstændig besat" af tanken om at få færdiggjort den kommende actionfilm. 

"Mission: Impossible 7" skulle ellers være landet i biograferne til maj næste år, men nu er der stor risiko for, at filmens premieredato bliver udskudt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close