Kendte 11. oktober 2021

Tom Cruise overrasker: Hvad er der sket med hans ansigt?

Den amerikanske Hollywood-stjerne så noget anderledes ud, da fans spottede ham til en baseballkamp i weekenden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da Tom Cruise i weekenden dukkede op til en baseballkamp i San Francisco, var det svært for fans ikke at bemærke, at den garvede actionstjerne så anderledes ud. 

Den 59-årige "Mission: Impossible"-skuespiller kunne nemlig fremvise kinder, der var noget mere puffede og hævede, end de plejer at være. 

Det har ikke overraskende ledt til, at der nu spekuleres i, hvorvidt Cruise har været under kniven og fået rettet lidt op på ansigtet. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Tom Cruise, som vi kender ham. (Foto: MEGA) 

Både videoer og billeder af Tom Cruise, der sidder blandt publikum, florerer nu på nettet, og flere internetriddere spørger nu sig selv, hvad han egentlig har fået lavet ved sit ansigt. 

- Hvad har han gjort ved sit ansigt?, skriver en person blandt andet på Twitter. 

- Tom Cruise, hvad har du dog gjort ved dit smukke ansigt?!! Jeg blev så skuffet, da jeg så dig blandt publikum til Dodgers-kampen. STOP med at sprøjte lort ind i dit ansigt, please, skriver en anden

- Tom har gjort noget ved sit ansigt, eller også har han taget på. 

Artiklen fortsætter efter videoen...

Størstedelen af kommentarerne på Twitter gætter på, at Cruise har gjort brug at plastikkirurgi, mens der også er flere, der spekulerer i, om der er tale om en allergisk reaktion på noget. 

Der er dog også dem, der forsvarer Hollywood-stjernen og mener, at han blot ældes naturligt. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Jeff Chiu/AP/Ritzau Scanpix

Tom Cruise til baseballkampen i weekenden, hvor han blev spottet med en anelse større kinder end normalt. (Foto: Foto: Jeff Chiu/AP/Ritzau Scanpix)

- Hør her, jeg kan ikke lide Tom Cruise (overhovedet), men jeg er seriøst træt af Twitter, der sviner folk til, fordi de taber sig eller tager på. Folk har lov til at tage på eller tabe sig, som de vil, og det er virkelig ikke jeres sag at blande jer i, skriver en Twitter-bruger. 

- Han ser stadig godt ud for sin alder. Han er næsten 60 for Guds skyld. Jeg havde dog ikke lige set hårtransplantation komme. 

Sponsoreret indhold