Kendte14. april 2018

Tør du sætte tænderne i tarantel-burgeren?

En burgerbiks i Durham, North Carolina i USA har en MEGET eksotisk burger på menuen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dairl5uw4ambgrv.jpg
 Foto: Twitter / Bull City Burger

Hvis du er blevet lidt træt af det mere gængse burgerfyld som ost, bacon og syltede agurker, så er denne burger måske noget for dig.

En burgerbiks i Durham, North Carolina sælger nemlig en burger med tarantel i - det gør burgerbaren, fordi det i denne måned er "Exotic Meat Month".

Udover den ottebenede delikatesse kan burgerbiksen i denne måned byde på alligator, pytonslange, bisonokse, skildpadde, insekter og leguan. Det er dog tarantellen, der har tiltrukket sig den helt store opmærksomhed.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det er Bull City Burger, der har den eksotiske spise på menuen, men burgeren med det ottebenede fyld er kun for de få udvalgte. Restauranten har ifølge Huffington Post kun indkøbt 18 taranteller til de bizarre burgere.

Ønsker man at sætte tænderne i den særegne burger, skal man nemlig vinde "Tarantula Challenge", der er en lodtrækning.

Man skal skrive sig op i restauranten og derefter holde øje med burgerbarens Facebook, Twitter og hjemmeside for at se, om man bliver den heldige vinder, der får lov at sætte tænderne i tarantel-burgeren.

Burgeren koster hele 180 kr., men så får du også en bøf af græsfodret North Carolina-kvæg, gruyere-ost, spicy chilisauce, som er toppet med en ovnbagt tarantel. Mums.

Formår man at spise hele burgeren, bliver man belønnet med en T-shirt.

Ifølge Bull City Burgers Twitter har kunderne Martha og Randall allerede haft "fornøjelsen" af at smage tarantel-burgeren, og for nylig har David D vundet lodtrækningen.

Ifølge Twitter-brugeren Kathy Hanrahan er smagen af burgeren "meget mere bitter end forventet".

Sponsoreret indhold