Tøfting driller Jes Dorph: - Nådada skal du lige et nr op i skjorte min ven!

Stig Tøfting kunne ikke dy sig og drillede TV-vært Jes Dorph-Petersen.

Stig Tøfting kunne ikke dy sig og drillede TV-vært Jes Dorph-Petersen.

(Foto: Aller Media og Stig Tøfting/Facebook)

Onsdag aften havde TV-vært Jes Dorph-Petersen iført sig det flotte blå jakkesæt, da han vanen tro bød seerne ”Go’ aften Danmark”.

… og det blev bemærket af fodboldkommentar Stig Tøfting, der dog liiiiige havde en opfordring med på vejen til Jes’ outfit:

- Nådada skal du lige et nr op i skjorte min ven, skrev kommentatoren således spøgefuldt til et foto, som han efterfølgende smed på Jes Dorph-Petersens Facebook-side.

På billedet forsøgte knapperne i skjorten ihærdigt at holde maveskindet på plads, men der var altså lidt pladsproblemer hos den garvede TV-vært.

Flere har allerede kommenteret det sjove billedet, hvor nogle antyder, at Jes Dorph-Petersen måske har spist for meget kage de seneste dage, mens der er andre, der kommer med gode råd til, hvordan man kan få mere plads til mavsen:

- Sy knapperne i med elastik, skriver én, mens en anden slet og ret slet ikke kan lade være med at grine:

- Haha, jeg er lige blevet opereret og er stadig lidt "høj".. Jeg er ved at grine min røv i smerte over det billede med knappen.. At det så er Stig Tøfting som laver opslaget, er jo ekstra morsomt. Tøffe har INGEN skjorter tilbage MED knapper - og det ved han godt, de er jo trykket af for længst. hahahaha.. altså hold nu kæft det sjovt...

 

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close