Kendte14. september 2021

Tim Schou er blevet gift

Musikeren Tim Schou, som vi blandt andet kender fra melodi grand prix-deltageren A Friend In London, sagde i går "ja" til sin nu hustru, Adriane Hernandez.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tsl-036-skjulte_stjerner.jpg
 Foto: Thomas Laursen

For fire år siden fortalte Tim Schou, hvordan han boede som selvvalgt hjemløs og levede et nomadeliv i USA.

I dag ser tilværelsen noget anderledes ud for musikeren, som vi både kender fra bandet "A Friend in London", der i 2011 deltog i det danske melodi grand prix, og fra DR-dokumentaren "Et giftigt venskab", der blev sendt sidste efterår.

Tim Schou, 34, lader i hvert fald til at have fundet et mere fast hjem i sin forlovede og nu hustru, Adriane Hernandez.

Parret blev nemlig viet i går, og på deres Instagram-profiler (her og her) deler de lige nu en række billeder og videoer, hvor lykken stråler ud af dem, mens de fejres af familie og venner med kage, sang og flag.

Tim Schou selv har lagt et foto op af sin hånd, hvor man kan se en flot guldring med bogstaverne ADI, der må anslås at være kort for Adriane.

- Dagen efter. Ingen fortrydelser, skriver musikeren og tagger hustruen samt den smykkedesigner, der har skabt guldringen.

https://imgix.seoghoer.dk/tsl-02-elite_models.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Med bandet "A Friend in London" tog Tim Schou Danmark med storm i 2011, da han vandt det danske Melodi Grand Prix. Og efterfølgende fik drengene en femte plads i Eurovision Song Contest med sangen "New Tomorrow". Her er han fotograferet i 2017. Foto: Thomas Laursen

null

Sponsoreret indhold