Nyheder7. oktober 2012

Tim Schou: Nu som Disney-figur

A Friend in London-forsangeren kan snart opleves i animeret udgave
Af af
Hotte Tim Schou bliver nu animationsfilmfigur, når han fra den 11. oktober kan opleves i "Klokkeblomst og vingernes hemmelighed"
Hotte Tim Schou bliver nu animationsfilmfigur, når han fra den 11. oktober kan opleves i "Klokkeblomst og vingernes hemmelighed"
 Foto: Thomas Luarsen

Fra Grand Prix-darling til tegnefilmsfigur.

Sanghugget Tim Schou udvider repetoiret og kan nu skrive Disney-skuespiller på cv'et.

A Friend in Londons klejne frontfigur lægger stemme til en af figurerne i en ny animationsfilm fra den amerikanske klassiker-producent.

- Jeg er med i en ny Disney-film, hvor jeg lægger stemme til en af figurerne. Den hedder "Klokkeblomst og vingernes hemmelighed" og får snart premiere, fortalte Tim, da han forleden mødte op til gallapremieren på Hella Joofs "Sover Dolly på ryggen?" i Imperial.

Tim Schou: Amok med hårfarve

Helt præcist er det fra den 11. oktober, at børn og barnlige sjæle kan opleve Schous sangsikre røst på det store lærred i animationsfilmen, der skyder den altid bio-venlige efterårsferie i gang.

Tim Schou og A Friend in London har dog langtfra sat popkarrieren på pause.

Se Tim Schous nye kæreste
- Den 21. januar kommer vores nye plade ud. Den er jeg så meget oppe at køre over, at min kæreste og jeg kysser til den hele tiden, strålede spasmageren Tim til seoghør.dk.Sponsoreret indhold