Kongelige1. september 2021

Afsløret efter 24 år: Prinsesse Dianas Hollywood-drømme

I går var det 24 år siden, prinsesse Diana døde på tragisk vis i en bilulykke i Pont de l'Alma-tunnelen i Paris, og på årsdagen afslører hendes tidligere stemmetræner Dianas planer og drømme for fremtiden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Verden var i chok, da prinsesse Diana i en alder af blot 36 år døde i en tragisk bilulykke i Paris.

I går var det 24 år siden, hun mistede livet og efterlod sig sine to sønner, prins William og prins Harry, samt en masse drømme og planer for fremtiden, som hun aldrig nåede at udleve.

Til Daily Mail fortæller prinsesse Dianas tidligere stemmetræner - som også var hendes betroede - hvordan fremtiden ellers så lovende ud for moren til to, der havde fundet kærligheden igen i Dodi Fayed efter en brutal skilsmisse fra prins Charles.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega763023_001.jpg
 Foto: MEGA

Kærligheden blomstrede mellem prinsesse Diana og Dodi Fayed, men en tragedie blev enden på deres forhold. Foto: MEGA

Stewart Pearce begyndte at arbejde for prinsesse Diana i 1995, og det var gennem hans job for den tids mest berømte kvinde i verden, at han erfarede, at Diana var klar til at træde ud af skyggen af det britiske kongehus.

Til Daily Mail fortæller han, at prinsesse Diana havde planer om at flytte til Malibu i Californien, hvor hun havde planer om at indtage Hollywood.

Kevin costner bejlede

Han afslører blandt andet, at Kevin Costner tilbød prinsesse Diana at spille med i en fortsættelse af "The Bodyguard", men Diana afslog - for hendes ambitioner var bag kameraet og ikke foran det.

- En af de helt store muligheder, hun ville skabe, var at starte med at udvikle dokumentarer om tre velgørende formål, som så skulle laves om til store spillefilm. Hun havde planer om at bruge meget tid i Hollywood, afslører Pearce om Dianas planer for fremtiden.

Prinsesse Dianas planer for sit fremtidige virke minder utroligt meget om den vej, som hendes yngste søn prins Harry har valgt at tage.

I sommeren 2020 flyttede prins Harry, hertuginde Meghan og deres søn Archie til Californien, ligesom de også har udgivet adskillige dokumentarer via deres millionaftale med Netflix.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega766808_013.jpg
 Foto: MEGA

Sidst, prins William og prins Harry var sammen, var da de tilbage i juli afslørede en statue af prinsesse Diana i anledning af hendes 60-års fødselsdag. Foto: MEGA

Siden er datteren Lilibet også kommet til, og parret har stadig mange planer med Netflix, ligesom de også har en kæmpe aftale med Spotify.

Sponsoreret indhold