Kendte23. november 2023

Thomas Helmig mindes Hugo: Deler helt særlig video

I dag er det et år siden, at Hugo Helmig gik bort alt, alt for tidligt. Det markerer hans far Thomas Helmig ved at dele et helt særligt minde
Thomas og Hugo Helmig
Thomas Helmig og sønnen Hugo havde ikke kun musikken til fælles. De delte også en stor passion for AGF. Her er de på plads på tribunen til en kamp i 2020.
 Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix

SE VIDEOEN: THOMAS HELMIGS RØRENDE COMEBACK EFTER HUGOS DØD

I dag for præcis et år siden gik verden i stå for Helmig-familien.

Bare 24 år gammel gik Hugo Helmig bort alt, alt for tidligt, og dagen i dag er uden tvivl svær at komme igennem for hans efterladte.

Men for at sprede smil på en trist og grå dag har hans far Thomas Helmig valgt at dele et helt særligt minde mellem far og søn.

- Hugo, mine damer og herrer. Hugo Helmig, lyder det fra den pavestolte far i videoen, som Thomas har delt på sin Facebook-side.

Videoen er fra 2018, hvor far og søn sammen står på scenen til Aarhus Festuge, hvor de står for åbningskoncerten.

Helmig-familien
Dagen i dag er uden tvivl svær for hele Helmig-familien.
 Foto: Niels Henrik Dam

Her synger Hugo og Thomas i fælleskab sangen "Midnat i Europa", og det er noget, publikum virkelig er vilde med, kan man både se og høre.

Da sangen fra 1986 er færdigspillet, bliver der dog skruet endnu mere op for jublen og festen.

For ud af det blå begynder Hugo nemlig at optræde med sin egen sang "Please don't lie", som i 2018 blev kåret som "Årets danske hit" til Gaffa Prisen.

Publikum er ellevilde med den charmerende knægts lyd og optræden, og i baggrunde kan man se, hvordan Thomas stolt står og vugger og synger med.

Desværre får vi ikke flere af de smukke øjeblikke mellem far og søn, men som Thomas har slået fast flere gange, så lever Hugos ånd videre i ham og resten af Helmig-familien.

Du kan se hele videoen her:

Sponsoreret indhold