Kendte25. marts 2023

Thomas Helmig på scenen igen: Sender rørende hilsen til Hugo

For første gang siden hans søn Hugo Helmig døde, er Thomas Helmig igen igang med koncerter
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Thomas Helmig havde Hugo Helmig med på scenen i Royal Arena lørdag 25. marts.
 Video: Nicklas Erik Lagerstorf

Onsdag den 23. november gik stjernefrøet Hugo Helmig bort. Siden da har hans far Thomas Helmig holdt pause fra sine koncerter - indtil i aften.

I en udsolgt Royal Arena gik Thomas Helmig nemlig på scenen til en rørende aften for både ham og hans fans.

Som noget af det første italesatte Helmig nemlig den sorg, han har båret på, siden hans søn døde blot 24 år gammel.

- Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg savner Hugo, lød det fra scenen foran tusindvis af danskere, der sendte hjerter med hænderne og råbte Hugos navn i takt.

- Det er en sorg, der altid vil være dybt i mit hjerte, lyder det fra Thomas Helmig, inden han introducerede den næste sang nemlig Hugos egen "Wild".

Ifølge SE og HØRs reporter på stedet fik tårerne frit løb hos publikum, da billedet af Hugo tonede frem på den gigantiske skærm. Overalt stod kvinder og mænd, unge og gamle med våde øjne.

Med blandt publikum stod også Hugos søster Ulrikke Toft Simonsen og hendes kæreste Lord Siva, der begge havde et tæt forhold til Hugo Helmig, inden han døde.

Overrasker: Hun er der også

Det er ikke kun Hugo Helmig, der lørdag aften var med på scenen. Thomas Helmig havde også inviteret Medina med, og det fik publikum til at gå amok.

De to har indspillet nummeret "100 dage", og det var netop det nummer, publikum fik lov at skråle med på i Royal Arena. Medina kunne dog også glæde fans med et solonummer, nemlig "Kun for mig", og det var publikum godt tilfreds med.

Helmig tilbage på scenen

Sponsoreret indhold