Kendte 19. marts 2016

Thea er den hotteste single i København: Her er de gode profilbilleder

Billederne er afgørende for, om du får succes med dating-apps. Vi har snakket med Thea, der har den mest populære profil om de gode profilbilleder

Thea er Københavns hotteste single

Dating-apps som Happn og Tinder er blevet populære steder at lede efter den store kærlighed. Begge steder er profilbillederne afgørende for om du fanger opmærksomheden fra din potentielle drømmemand eller drømmekvinde. Men hvordan ser de gode profilbilleder så ud? Vi har spurgt 27-årige Thea Lund, der ifølge Happn er den mest populære singlekvinde i København lige nu.

- Jeg har selvfølgelig valgt billeder, hvor jeg ser pæn ud. Mange af dem er rejsebilleder. Der er billeder, hvor jeg er helt naturlig og er uden makeup og billeder med mere makeup, hvor jeg er på vej i byen. Så får fyren set nogle forskellige sider. Jeg har heller ikke skrevet en profiltekst, fortæller Thea Lund, der til dagligt læser en kandidat i human ernæring, til SE og HØR.

Du kan se Theas profilbilleder i galleriet øverst. 

I Happn sender man såkaldte charmes til andre singler, som man gerne vil i kontakt med. Og Thea er altså den kvinde i København, der får flest charmes lige nu. Når hun kigger på en fyrs profilbilleder, leder hun efter hans interesser.

- Jeg lægger mest mærke til billederne, og om man kan se ham rigtigt. Jeg bruger også hans billeder til at kigge efter interesser, fortæller Thea.

Mange fyre har problemer med at finde ud af, hvad de skal skrive som den første besked til pigen, hvis begge parter kommer gennem nåleøjet. Også her har Thea et par gode råd.

- Jeg synes, det er fedt når en fyr skriver en personlig besked. Så jeg kan se, at det ikke er en besked, der er kopiret til alle piger. Det er rigtig godt, når fyren tager udgangspunkt i et billede eller kommenterer det, siger hun.

Happn har 170.000 brugere i Danmark – heraf de 100.000 i København. 

Sponsoreret indhold