Kendte18. marts 2016

Thea er den hotteste single i København: Sådan er den perfekte første date

Den mest populære single i København giver sit bud på den perfekte første date

Thea er Københavns hotteste single

I har skrevet en del sammen, og skal endelig mødes. Men hvor og hvad skal I lave? Vi har spurgt 27-årige Thea Lund, der ifølge dating-appen Happn er den københavnske singlepige, der får flest charmes og altså dermed er den, som allerflest fyre gerne vil i kontakt med.

- Jeg har to yndlingsdates. Den ene er den klassiske med god middag og vin. Det elsker jeg. Det er også sjovt at lave noget aktivt sammen. Det er en god icebreaker. Ud hvor der sker noget. En biograftur er lidt kedelig, synes jeg, siger Thea, som til dagligt læser en kandidat i human ernæring på Københavns Universitet til SE og HØR.

Men hvem skal så betale for den første date? Det er et spørgsmål, der går helt tilbage til dengang den første mand gjorde kur til den første kvinde. Det tager Thea dog ikke så tungt.

- Jeg forventer ikke, at fyren betaler på første date. Jeg gør opmærksom på, at jeg ikke har noget imod at betale. Jeg oplever altid, at fyren vil betale. Jeg synes også, det er en charmerende og mandig ting at gøre.

I Happn kan du være heldig at få kontakt med mennesker, du har passeret i den virkelige verden. Hvis du skal gøre dig forhåbninger om at dukke op på den charmerende singlepiges smartphone, kan det være en god ide at være i nærheden af Nørrebro i København.

- Jeg er rundtomkring i København. Jeg bor i Nordvest, går i skole på Frederiksberg og arbejder på Nørrebro. Jeg har lagt mærke til, at der er mange pæne fyre på Nørrebro, griner Thea.

Med så mange charmes kan Thea vælge og vrage mellem hvilke fyre, hun vil tage kontakt til, men vejen til den smukke piges hjerte er mindre kompliceret.

- Humor er rigtig vigtig for mig og det, at han brænder for noget. Hvad han tjener betyder ikke noget, men han skal brænde for det han laver. Jeg kan også godt lide, at han har en lidt afslappet tilgang til tingene og bare kan leve i nuet.

170.000 danskere brugere Happn. 100.000 af dem er københavnere.

Sponsoreret indhold