Kendte30. september 2015

Stor guide: Sådan scorer du på dit profilbillede

Hvilke billeder er bedst på en datingprofil? Vi har snakket med en ekspert, og giver dig den helt store guide til de perfekte profilbilleder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/before_picture_jonas.jpg
 Match.com
Rigtig mange danskere jagter kærligheden på datingsites eller apps som Tinder og Happn. Fælles for dem alle er, at profilbilleder er vigtige for at få opmærksomhed, men hvilke profilbilleder vækker interesse blandt andre singler? Jacob de Lichtenberg er cand.merc.psych og datingekspert. Han har sammen med Match.com lavet et eksperiment for at vise, hvor stor forskel profilbillederne gør. Eksperimentets hovedperson, 30-årige Jonas, fik markant mere succes med sin datingprofil med de nye billeder.
- Forskningen viser, at det ikke kan betale sig at bruge mest tid på profilteksten. Billederne er meget vigtigere. Jeg vil anbefale at bruge 90 procent af tiden på billederne og kun 10 procent på teksten, fortæller Jacob de Lichtenberg til SE og HØR. Det gode profilbillede vækker interesse og lægger op til at starte en samtale, understreger Jacob de Lichtenberg, der herunder kommer med gode råd til hvordan profilbilleder skal og ikke skal se ud.
Tre ting undersøgelser viser, du IKKE må gøre: Du må ikke drikke - Vi kan ikke lade være med at lægge en masse i de oplysninger, vi får fra andre mennesker. Når vi ser et profilbillede af en person, der eksempelvis drikker øl, kan vi ikke lade være med at male det ud på hele personligheden. Det er ikke en god idé at drikke på billederne. Drop vennebillederne - Det skiller sig ikke nok ud, så det trækker ned, når vi ser billeder af folk med deres venner. Det fortæller heller ikke noget om, hvem du er. Sengen er forbudt område - Billeder taget i din seng er heller ikke populære.
Fire gode råd til det gode profilbillede: Vælg mange billeder - Sørg for at have mange billeder af dig selv. Hvis du er mand, så får du cirka dobbelt så mange henvendelser fra foreslåede matches, hvis du har fem billeder frem for bare et, siger Jacob de Lichtenberg. Se godt ud - Vælg billeder, hvor du ser godt ud. Du skal ikke manipulere med billederne og lave dig selv om. Det er bare vigtigt at vise en god udgave af sig selv.
Lav noget interessant - Interessante billeder har den største effekt på din datingprofil. Det kan være mange ting. Du kan for eksempel lave noget, du interesserer dig for. Det gør det nemmere for andre at starte en samtale med dig. Det kan også være noget underligt, der er svært at forstå. Pointen er, at der skal være noget at spørge ind til, så det er let at starte en samtale.
https://imgix.seoghoer.dk/ida_wang_idawang.dk_046a1922.jpg
 Match.com
- Jonas går meget op i sneakers. Det er et fedt billede, fordi der er mange farver, og hvor man nemt kan spørge ind til både sko og hvad der sker på billedet, siger Jacob de Lichtenberg. Her er Jonas er ved at hoppe ned i et par guldsneakers. Gør noget ud af at vise, hvem du er - Lad være med bare at tage tre billeder fra Facebook. Brug tid på at få billederne til at fortælle om dig. Du skal ikke være én af de 50 ens dåser tomater, der står i supermarkedet. Lav noget, der gør, at du skiller dig ud fra de andre profiler. Det behøver ikke være billeder, der appellerer til alle. Det kan faktisk virke bedre at vælge billeder, som er mere specielle.
https://imgix.seoghoer.dk/ida_wang_idawang.dk_046a1735_1.jpg
 Match.com
- I Match.com eksperimentet med Jonas tog vi et billede af Jonas hjemme i sit studie. Det er interessant, fordi man ser ham arbejde med musik, som er hans store interesse og det ser godt ud, fordi det er hjemme i hans lejlighed, fortæller Jacob de Lichtenberg. Jacob de Lichtenberg har skrevet bøgerne ”Kropssprogets psykologi” og ”Datingens psykologi”
https://imgix.seoghoer.dk/sh-cta_wild.png

Sponsoreret indhold