Kendte13. februar 2024

Taylor Swift i pinlig bommert: Tager mor og far med på natklub i Las Vegas

Det tog sin tid, men NFL-stjernen Travis Kelce har langt om længe gjort sin debut på popprinsessen Taylor Swifts sociale medier
Taylor Swift og Travis Kelce efter Super Bowl-sejren natten til mandag.
Taylor Swift og Travis Kelce efter Super Bowl-sejren natten til mandag.
 Foto: Mark J. Rebilas/Reuters/Ritzau Scanpix

Mandag delte "Carolina"-sangerinden et klip af Travis umiddelbart efter den hæsblæsende sejr ved årets Super Bowl i Las Vegas, og det er første gang, det sker, siden de to megastjerner blev kærester.

Her skulle den store naturligvis fejres, og ifølge klippet, som Taylor Swift har delt med sine 24,5 millioner følgere på TikTok, var de blevet lovet en efterfest for tætteste familie og venner.

Travis Kelce var ikke overraskende i godt humør efter søndagens Super Bowl-sejr.
Travis Kelce var ikke overraskende i godt humør efter søndagens Super Bowl-sejr.
 Foto: tiktok/taylorswift
https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-13/124a.png
 Foto: tiktok/taylorswift

Men i Las Vegas foregår tingene vist på en noget anden måde.

Swift havde nemlig valgt at tage sine søde forældre, Scott og Andrea Swift, med til Super Bowl-festen, og det var nok ved nærmere eftertanke lidt en fejl.

I klippet ses Travis Kelce i godt festhumør, hvorefter Taylor filmer en propfyldt klub, der danser til "What's Your Fantasy" med Lucacris. Her viser hun også sin plads i VIP-loungen frem, hvor hun altså - måske en anelse fejlagtigt - har taget mor og far med.

- Det er en fest for venner og familie, sagde de, skriver Taylor i klippet.

- Tag dine forældre med, sagde de.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-13/agsfdhja.png
Det lader nu ikke til, at Swift-forældrene havde svært ved at hygge sig.
 Foto: tiktok/taylorswift
https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-13/56.png
 Foto: tiktok/taylorswift

Men det er vist gået relativt hurtigt op for "Wildest Dreams"-stjernen, at hun måske ikke lige skulle have taget de gamle med, selvom der var lagt op til det i invitatioen.

Super Bowl-sejr

Swift og resten af Las Vegas var ude for at fejre Kansas City Chiefs' sejr over San Francisco 49ers, der spillede Super Bowl-finalen natten til mandag.

Taylor så den store kamp fra VIP-suiten på Allgeiant Stadium, hvor hun havde taget kendisveninderne Blake Lively, Ice Spice og Lana Del Rey med.

Efter Chiefs-sejren blev Taylor og Travis fotograferet på banen, hvor Swift leverde det ene sejrskys efter det andet på sin NFL-kæreste.

Se klippet her:

Sponsoreret indhold