Kendte1. januar 2024

Taylor Swift og Travis Kelce fanget i intenst nytårskys

Det amerikanske kendispar fejrede det nye år med et brandvarmt kys, der ikke kunne undgå
Travis Kelce og Taylor Swift fandt kærligheden i 2023.
Travis Kelce og Taylor Swift fandt kærligheden i 2023.
 Foto: MEGA

LÆS OGSÅ: Mysteriet om kæmperingen: Nu forklarer Taylor Swifts veninde Keleigh Teller

Hvis noget kendispar har formået at skabe overskrifter i 2023, så må det utvivlsomt være den 34-årige Taylor Swift og den jævnaldrende Travis Kelce.

Deres romance har taget alverdens swifties med storm, og da nytåret blev ringet ind på den anden side af atlanten, sørgede sangerinden og NFL-stjernen for at give hinanden al tænkelig opmærksomhed.

"Karma"-stjernen blev nemlig spottet til en stor nytårsfest i Kansas City i den amerikanske delstat Missouri, og her sørgede et par af de andre nytårsgæster at fange det smaskforelskede par i armene på hinanden.

Nytårskysseriet kommer blot få dage, efter Taylor Swift blev set til endnu en af Travis Kelces fodboldkampe for holdet Kansas City Chiefs.

Taylor Swift og Travis Kelce har fejret både nytåret og juledagene i hinandens selskab.
Taylor Swift og Travis Kelce har fejret både nytåret og juledagene i hinandens selskab.
 Foto: andrewspruill/Instagram

Her blev Grammy-vinderen fotograferet med et stort smil på, mens hun hyggede løs med Travis' mor, Donna Kelce, under kampen.

Fejrede jul sammen

Og der er noget, der tyder på, at Travis Kelce og Taylor Swift er gået all in.

Ifølge rygterne valgte parret nemlig at fejre juledagene i selskab med hele Kelce-familien samt Taylor forældre, Scott og Andrea Swift.

Datingrygterne mellem Taylor og Travis fik sin start, da "Blank Space"-sangerinden begyndte at gæste flere af Travis' fodboldkampe.

De har angiveligt været kærester siden juli, selvom nogle Swift-fans hårdnakket påstår, at romancen faktisk har varet adskillige måneder længere end det.

Se det søde klip af parret her:

Sponsoreret indhold