Sport12. februar 2024

Se klippet: Taylor Swift bryder helt sammen efter Kansas City Chiefs-sejr

Efter mere end fire intense timer endte Kansas City Chiefs med at tage sejren over San Francisco 49ers, og Taylor Swift så med fra sidelinjen, mens Travis Kelce og co. fejrede kampen
Taylor Swift celebrates Kansas City Chiefs winning Super Bowl LVIII, Sunday, Feb. 11, 2024, in Las Vegas. (AP Photo/Mark Von Holden)
Taylor Swift fejrede den store sejr blandt publikum.
 Foto: Mark Von Holden/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Vanvittige jubelbilleder: Kansas City Chiefs vinder Super Bowl 2024

Der var kamp til stregen, da Kansas City Chiefs søndag nat spillede årets Super Bowl-finale mod San Francisco 49ers, og selvom det hele på et tidspunkt så ud til at være tabt for The Chiefs, så sluttede det med tre dramatiske sekunder.

Patrick Mahomes formåede i de sidste få sekunder af kampen at finde en fri Mecole Hardman i endzone og således endte det hele med at gå til Kansas City Chiefs, der også vandt i 2023.

Og umiddelbart efter var alles øjne rettet mod VIP-suiten, hvor Chiefs-spilleren Travis Kelce havde sin popprinsesse af en kæreste, Taylor Swift, siddende blandt publikum.

Hun havde i dagens anledning taget kendisveninderne Blake Lively, Lana Del Rey, Ice Spice og Ashley Avignone med for at overvære kampen, og det var i den grad en investeret venindegruppe, der jublede over sejren.

Miles Teller, Lana Del Rey, Ice Spice, Taylor Swift og Blake Lively fejrer Super Bowl-sejren.
Miles Teller, Lana Del Rey, Ice Spice, Taylor Swift og Blake Lively fejrer Super Bowl-sejren.
 Foto: Ritzau Scanpix
https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-12/20240212-045437-7-1920x1280we.jpg
 Foto: Carlos Barria/Reuters/Ritzau Scanpix

Den 34-årige Swift blev nemlig overmandet af sine veninder, da Chiefs tog sejren 25-22.

I et klip, der efterfølgende florerer på det sociale medie X, kan man blandt andet se Taylor Swift omfavne sin musikveninde Lana Del Rey, mens hun bryder sammen i glædestårer.

Det er en sjældenhed, at et NFL-hold formår at vinder Super Bowl to år i træk. Sidst det skete var tilbage i 2005, hvor New England Patriots formåede at gøre det.

Se klippet her:

Sponsoreret indhold