Kendte2. april 2021

Svært at acceptere: Chrissy Teigen kan ikke få flere børn

Den tidligere model afslører nu, at hun ikke er i stand til at blive gravid igen efter tabet af sønnen Jack
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alle kommende forældres absolut værste mareridt blev til grusom virkelighed for stjerneparret Chrissy Teigen og John Legend, da de i efteråret mistede deres søn Jack 20 uger inde i graviditeten.

Nu poserer den ærlige some-dronning og kogebogsforfatter på forsiden af People Magazine med sine to børn Luna og Miles.

Og i interviewet lægger hun ikke skjul på, at familien lige i øjeblikket går igennem svære tider.

Teigen priser sig dog selvfølgelig lykkelig for at være mor til Luna på fire år og Miles på to, som begge er kommet til verden ved hjælp af fertilitets- og hormonbehandling.

- Jeg er så heldig. Jeg tænker bare på, hvor velsignet jeg er allerede. Og desuden er der så mange andre måder at få børn på i dag – uanset om det er ved hjælp af rugemor eller adoption, fortæller hun til magasinet, og afslører samtidigt, at hun ikke på naturlig vis ville kunne blive mor efter den tragiske abort.

En kendsgerning, som hun stadig har svært ved at acceptere fuldt ud.

et træ til Jack

Tilbage i oktober begyndte Teigen at opleve komplikationer med sit tredje barn, Jack, i maven. Efter eget udsagn blev hun indlagt over flere dage, fordi hun ”blødte hele tiden”. Trods utallige blodtransfusioner lykkes det ikke lægerne at fastholde Teigens graviditet.

Chrissys mor er fra Thailand, og efter thailandske traditioner har familien plantet et træ i haven, som er Jacks.

- I vores kultur er det vigtigt for os, at vi altid har dem med os, som vi har mistet. Og de forsvinder aldrig nogensinde, siger hun videre, før hun fortæller mere om det særlige træ:

- Hele tanken omkring det er, at Jacks aske befinder sig nede i mulden omkring træet, og på den måde er han med os hele tiden. Og det vil vokse op og blive til det smukkeste træ med de smukkeste blade.

Træet hjælper desuden med at få talt om Jack og døden derhjemme, mener hun.

- Den er så smuk, den måde Miles og Luna taler om ham på. Den minder mig om da jeg selv var lille, da jeg selv talte til min bedstefar, som lå i en urne ved siden af min mor. Det er smukt, og jeg elsker den tradition, som vi på den måde fører videre.

Dyb smerte

Den 35-årige Teigen har altid været særdeles ærlig på sine sociale medier – godt nok slettede hun sin vanvittigt populær Twitterprofil forleden, men hun må stadig siges at være utrolit aktiv på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega480610_049.jpg
 Foto: MEGA

Teigen og Legend mødte hinanden, da hun medvirkede i hans musikvideo til nummeret "Stereo" i 2006. De blev gift i 2013. (Foto: Mega)

Det var da også her, hun i efteråret delte de forfrædrelige nyheder om tabet af Jack med sine svimlende 34.4 millioner følgere. Det gjorde hun med en række sort/hvide billeder af parret på hospitalet.

- Vi er chokerede og gennemgår en dyb smerte, som man kun hører om, en slags smerte, vi aldrig har følt før. Det lykkes os aldrig at stoppe blødningen og give vores baby den væske, han havde brug for, til trods for poser og poser af blodtransfusioner. Det var bare ikke nok, skrev hun blandt andet i en længere tekst.

Torsdag postede den erfarne model et billede af sin imponerende samling af forsider gennem tiden, sammen med en sjov bemærkning om, at pladsen efterhånden er trang, når man ejer så mange plancher af sig selv og den fotogene familie.

- We’re gonna need a bigger boat, skrev hun.

Sponsoreret indhold