Kendte30. december 2020

Chrissy Teigen afslører: Så længe har jeg været ædru

Den forhenværende model lader til at have lagt alkohol på hylden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Chrissy Teigen lader til at have de bedste intentioner om at starte det nye år på den sundeste måde overhovedet.

"Cravings"-grundlæggeren og den forhenværende model kunne tirsdag dele en glad og positiv nyhed med sine 33,5 millioner Instagram-følgere.

Efter at have delt en video af sig selv, hvor hun danser og ser glad ud, var der en følger, der kommenterede på Chrissys ualmindeligt opstemte attitude.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Jeg har brug for de stoffer, du er på!

Men næh næh, der er ikke tale om nogle former for euforiserende stoffer - medmindre livet tæller med som sådan et af slagsen.

- Fire uger ædru, skriver den 35-årige Chrissy til følgerens kommentar sammen med et hjerte og en par bedende hænder.

Nyheden om, at Chrissy altså dermed ikke har indtaget alkohol eller andre sjove sager i løbet af de seneste fire uger har efterfølgende udløst en række støttende og positive kommentarer fra hendes følgere.

- Det er helt vidunderligt. Stolt af dig, skriver en følger blandt andet.

Kan ikke styre det

Det er ikke første gang, Chrissy Teigen holder en pause med alkohol, og i løbet af årene har hun flere gange talt åbent om, at hun til tider indtager lidt mere, end hvad hun selv mener er passende.

Tilbage i 2017 afslørede den mad- og alkoholglade Teigen, at hun havde valgt at skære ned på alkoholen, fordi hun ganske enkelt ikke kunne finde ud af kun at få sig en enkelt drink.

Chrissy har ikke afsløret, hvad der har fået hende til at holde en pause med alkohol, men de seneste par måneder har været særligt hårde for Chrissy og manden, John Legend.

Parret mistede i oktober deres ufødte søn, Jack, efter komplikationer i forbindelse med graviditeten. En indlæggelse og en række blodtransfusioner var ikke nok til at redde den lille dreng, og de måtte derfor sige farvel i et hjerteskærende Instagram-opslag.

Chrissy fik efterfølgende den lille drengs navn tatoveret på sit håndled.

Sponsoreret indhold