Kendte11. september 2023

Susan Astani-Kjær sælger slottet: Så meget vil hun have for Christian Kjærs gave

Endnu en ejendom er på vej ud af hænderne på Susan Astani-Kjær, der i 2016 fik Sophienlyst Slot i gave af sin mand Christian Kjær
Susan Astani og Christian Kjær
Christian Kjær nåede i april at holde sin 80 års fødselsdag på Sophienlyst Slot, men nu sælger Susan Astani-Kjær gaven, som hun fik af sin ægtemand i 2016.
 Foto: Mikael Rieck

Rigmanden Christian Kjær og hans hustru Susan Astani-Kjær har haft godt gang i salget af ejendomme i Danmark de seneste par år, siden de besluttede at flytte til Schweitz permanent.

Christian Kjær og Susan Astani-Kjær har allerede solgt Sandbjerggaard, en 182 kvadratmeter stor villa i Vedbæk, og nu er de nået til Sophienlyst Slot, der ligger med udsigt til Gamborg Fjord på Fyn.

Det fremgår af salgsopstillingen på ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoffs hjemmeside, skriver fyens.dk.

Indtil nu har Susan Astani-Kjær holdt på minislottet, som hun fik i gave af sin ægtemand i 2016, og blot lejet det ud. Senest var det Christian Kjær selv, der måtte leje slottet af hustruen, da han holdt sin 80-års-fødselsdag.

Christian Kjær gav i 2016 11,9 millioner kroner for slottet, men i dag efter en renovering og ombygning for omkring 10 millioner kroner, vil Susan Astani-Kjær have 29 millioner kroner.

Slottet består blandt andet af "to pools, over 15 værelser med hver sit badeværelse, flere festlokaler og professionelle køkkener. Renoveringerne har blandt andet omfattet jordvarme, fornyelse af et køkken, flere badeværelser, poolmaskineriet, festlokaler og flere vinduer" står der i salgsopstillingen.

Susan Astani-Kjær og Christian Kjær besluttede i 2020 at flytte til Schweitz, en beslutning de siden har holdt fast i. Det slog Susan Astani fast overfor SE og HØR i 2021.

Sponsoreret indhold