Sport13. februar 2024

Nicklas Bendtner afslører: Fik alkoholforbud i FC København

I 2019 skrev Nicklas Bendtner under med FCK, men kontrakten kom ikke uden sine ”ofre”. Det afslører han i dokumentaren ”Bendtner”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
De fleste fodboldspillere kan selv styre deres alkoholforbrug, når de fra tid til anden må drikke en øl. Men sådan er det ikke helt for Bendtner, som derfor fik et alkoholforbud af FCK, hvis han ville have en kontrakt hos barndomsklubben.
 Video: Viaplay Group

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner indrømmer: Dét fortryder jeg

Den 2. september 2019 fik Nicklas Bendtner en af fodbolddrømmene opfyldt.

Han kunne skrive under på en kontrakt med FC København indtil årets udgang, og vendte derfor hjem til den klub som sendte ham til udlandet som 16-årig.

Opholdet blev ikke som håbet, da det blot blev til ni kampe og ingen forlængelse efter nytåret.

I Viaplays nye dokumentarserie ”Bendtner” afslører Nicklas Bendtner ellers, at FC København havde taget sine forbehold med Bendtner for at få det hele til at blive en succes.

Her har kameraholdet fulgt den 36-årige tidligere landsholdsstjerne i perioden, hvor han netop skiftede til FC København efter et ophold i Norge hos Rosenborg BK.

Ståle Solbakken var på daværende tidspunkt træner i FCK, og det var også ham, som Nicklas Bendtner kontaktede for at få kontrakten i hus.

Ståle og FCK havde dog et helt særligt krav til den kontroversielle målmager, hvis han skulle få en kontrakt hos de danske mestre.

– Under spillerens ansættelse hos FCK er det ikke tilladt at indtage alkohol, læser Nicklas Bendtner op fra kontrakten i dokumentaren og griner.

– Jeg tror ikke, at alle har den i kontrakten.

Kontrakten med FC København blev underskrevet knap ti måneder efter, at Nicklas Bendtner havde accepteret sin straf på 50 dages ubetinget fængsel for vold mod en taxichauffør.

Første afsnit af ”Bendtner” kan ses nu på Viaplay.

Du kan i videoen øverst i artiklen se klippet fra da Nicklas Bendtner læser kravet fra kontrakten med FCK op.

Sponsoreret indhold