Kendte 27. januar 2017

SuperBrugsen hyldes for FANTASTISK tilbuds-video: Køb træstammer!

SuperBrugsen Ølgod delte torsdag en fantastisk og skøn video, hvor to af brugsens medarbejdere på sjoveste vis synger og fortæller om fredagens gode tilbud: Træstammer til en femmer. Videoen er naturligvis gået viralt – og du kan se den lige her
(Foto: SuperBrugsen Ølgod)

SuperBrugsen Ølgod regner stærkt med, at træstammerne bliver revet væk i dag.

Og det skyldes altså ikke kun, at butikken i dag – fredag – har et knaldgodt tilbud på de søde sager.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Næh… i går delte SuperBrugsen Ølgod nemlig en fantastisk video på Facebook, hvor to af butikkens medarbejdere – Nanna og Laila – på skønneste vis synger og fortæller om de herlige træstammer til fem kroner.

Til en omskrevet version af Kim Larsens ”Køb bananer” indleder Laila den skønne tilbudsvideo med at synge ”Køb træstammer, køb træstammer, køb træstammer her i brugsen”… Og herefter tager Nanna over og fortæller endnu mere om det gode tilbud på træstammer til kun fem kroner stykket.

Videoen er i allerhøjeste grad blevet bemærket – og får sikkert kunderne til at vrimle ind i butikken for at få fingre i det gode tilbud og hilse på de to ”hovedpersoner” i videoen.

Siden den kom på Facebook torsdag middag er den blevet set og set og delt og delt… indtil videre er videoen blevet set over 179.000 gange, delt mere end 1.200 gange og kommenteret mere end 3.400 gange.

SE og HØR har været i kontakt med butikken, og her er uddeler Poul ikke i tvivl: Der bliver rift om træstammerne i dag.

Så hvis du vil have fingre i det gode tilbud, skal du snart lægge vejen forbi den herlige brugs i Ølgod.

Se videoen herunder:

Sponsoreret indhold