Kendte27. maj 2016

Video: SuperBrugsen overraskede kunder på SKØNNESTE vis

SuperBrugsens valgte at gøre noget særligt for sine kunder – og stillede derfor en ganske særlig scanner op i en af deres butikker. Se det fantastiske og skønne resultat her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/superbrugsen.jpg
 (Foto: Facebook)

Det giver sjældent anledning til store smil og glæde at rende rundt i supermarkedet (det skulle da lige være, hvis man faldt over et godt tilbud).

Men de handlende i denne SuperBrugsen fik alligevel svært ved at holde det gode humør skjult, for butikken havde nemlig valgt at gøre noget ekstra for sine kunder.

Butikken havde således sat en ekstra scanner op ved siden af den, der kan scanne prisen på butikkens varer. Og det resulterede altså i nogle skønne og fantastiske øjeblikke.

For scanneren var nemlig én til gravide – og der gik da heller ikke længe, for at de første vordende forældre ikke kunne dy sig og bare måtte prøve den.

- Ja, der er nogle, der skal have varer, andre skal have børn, siger én kunde således, inden han hurtigt siger tillykke til det kommende forældrepar.

Videoen lagde SuperBrugsen på sin egen Facebook-side fredag i forbindelse med lanceringen af en ny babypakke, der er gratis for medlemmer.

Og videoen blev naturligvis et hit på få øjeblikke. I skrivende stund er den således blevet set over 180.000 gange.

Du kan se den her:

Sponsoreret indhold