Kendte18. juli 2016

Hjemløse Jan forsvandt pludseligt: Så satte SuperBrugsen rørende skilt op

En københavnsk SuperBrugsen bliver i disse dage hyldet, efter at butikken satte en rørende skilt op om en hjemløs mand ved navn Jan
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/superbrugsen_0.jpg
 (Foto: SuperBrugsen/Facebook)

SuperBrugsen på Halmtorvet i hjertet af København er ikke kun fyldt med gode tilbud og friske råvarer. Butikken har også masser af hjerterum og næstekærlighed – læs nu blot denne rørende historie.

Butikken, der ligger tæt på Istedgade i København, har i flere år haft en fast Hus Forbi-sælger ved navn Jan.

Men for nylig var den hjemløse mand ikke længere at se foran butikken. Og det var der en ganske trist årsag til. Jan var nemlig havnet på hospitalet og kunne derfor ikke længere sælge hjemløse-avisen, som han plejede.

Af den grund besluttede de ansatte i SuperBrugsen, at de ville hjælpe Jan. Og derfor offentliggjorte de lørdag på deres Facebook-side, at de ville samle ind til Jan.

- På Vesterbro passer vi på hinanden og hjælper hinanden. Derfor er vi i gang med en lille indsamling til Jan, som gennem mange år har solgt Hus Forbi uden for vores butik.
Alle bidrag er meget velkomne! DEL meget gerne..., skrev SuperBrugsen i opslaget.

Og den hjertevarme gestus er i sandhed blevet bemærket. Opslaget er således blevet delt over 50 gange, og det er strømmet ind med rosende ord til butikken.

- Som gammel Vesterbro pige .. Sidder jeg her og bliver så stolt af mit " hood".Tak for der stadig bor /arbejder folk med "hjertet det rette sted" der… TAK, skriver én blandt andet som kommentar til billedet.

- Hej til Alle jer i superbrugsen derinde i indre København Tro mig, det I gør, betyder så meget som ord ikke kan skrives. Selv er jeg Hus Forbi-sælger udenfor København og kommer ved en butik, som jeg med årende kalder mit andet hjem. Jeg har og kender stadig alle ansatte også dem som gennem årende er rykket videre i kædens andre butikker. Det der varmer en gammel en som mig at se det i gør. Jeg kender ikke Jan men er overbevist om det varmer i hans hjerte. Så et MEGA 1000 gange tak fordi i er jer. Skrevet med en glædeståre i mit øje. De bedste hilsner til jer og min kollega Jan fra ydre København sælger repræsentant og sælger i Hus Forbi, skriver en anden, mens flere, der kender Hus Forbi-sælgeren Jan, også sender varme tanker modi retning mod ham:

- Den rareste hus forbi sælger altid høflig og hjælpsom, med at passe hunde.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_23.png
null

Sponsoreret indhold