Kendte14. april 2020

Stortudende Cecilie Hother: Deler følelsesladet billede

Det er kun lidt mindre end en uge siden, at 41-årige Cecilie Hother blev mor endnu en gang. Og følelserne sidder altså i den grad uden på tøjet hos den smukke tv-vært
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2019-12-18_kl._14.04.26.png
 (Foto: Mikael Rieck)

Selvom coronakrisen brager derudaf, er der masser af glæde hjemme hos familien Hother.

Det er nemlig ikke mange dage siden, at Cecilie og manden Thomas Gregers Honoré kunne byde endnu et barn velkommen i den lille familie.

Og den lille ny har altså i den grad sat gang i hormonerne hos Cecilie Hother. Det vidner et opslag på værtens Instagram-profil om:

- Det er næsten mere kærlighed end mit hjerte kan rumme!! Jeg er så taknemmelig!! (Og har stadig hormoner i kroppen, så har tårer i øjenene!!! Læs: stor tuder), skriver Cecilie til et opslag med et billede af datteren Ellinor og den nytilkomne lillebror.

Artiklen fortsætter under billedet …

Det lader til, at ”Spunken” har det godt, men forud for fødslen forberedte Cecilie sig på en noget anderledes en af slagsen grundet den smitsomme coronavirus.

Pga. smittefare var det nemlig ikke tilladt at have parrets 3,5-årige datter med på hospitalet. Derfor fik Cecilie Hother hjælp af mor, der på forhånd var gået i karantæne, så hun uden bekymringer kunne overlade datteren til mormoren.

I marts sidste år oplevede Cecilie Hother og manden Thomas Gregers Honoré den store sorg at miste deres ufødte søn Karl.

Tabet og sorgen har den vellidte tv-vært været særdeles åben om.

Thomas og Cecilie afslørede i efteråret, at de to var blevet hemmeligt gift allerede tilbage i 2018.

I begyndelsen af året valgte parret at gentage ægteskabsløfterne.

Sponsoreret indhold