Kendte7. april 2020

Cecilie Hother med besked til corona-politiet

Siden Cecilie Hother for alvor viste maven frem tilbage i februar, har vi dagligt kunne følge både hende og ”Spunken” på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2019-12-18_kl._14.04.26.png
 (Foto: Mikael Rieck)

Nu er det altså for alvor ved at være op over. Og ”Spunken” kommer snart til verden som en lille babydreng.

Men inden familien går fra tre til fire, kommer den 41-årige tv-vært lige med et lille opstød til både Instagram-politiet og hele corona-situationen.

Det gør hun på Instagram, hvor hun deler et billede af sin datter Ellinor og mor på Instagram - og samtidig fortæller om den kommende fødsel i en tid med corona:

- Der tages forskud på påsken med Corona-afsprittet påskeæg og indhold.

- Nå, jeg bliver vist nød til at tilføje dette, inden Corona-insta-politiet går helt i selvsving, som åbenbart er nødvendigt, skriver Cecilie Hother og tilføjer, at hun ikke må have sin 3,5-årige datter med på hospitalet, når hun skal føde.

- Som mor synes jeg, helt ærligt, IKKE, det ville være ansvarligt at lade en 3,5 årig, aka Ellinor,blive hjemme alene.

- Min mor har været så sød, (ja hun er 70+) at gå i isolation siden den 11 marts, NETOP så hun kunne være os behjælpelige med pasning når hospitals tiden kommer.

Cecilie Hother er glad for sin beslutning, men kommer dog alligevel lige med et forbehold over for det, hun kalder insta-corona-politiet:

- Men hvis insta-Corona-politiet har andre forslag, eller ser andre muligheder end jeg, så hører jeg dem gerne!!! For helt ærligt der er måske løsninger/muligheder som jeg ikke havde tænkt på eller overvejet. Det er en uvant tid for os alle!

Dog var det ikke forbehold, der var brug for. Flere af Cecilies 57.000 følgere bakker nemlig i den grad op om tv-værtens måde at håndtere hele situation på.

Du kan se hele opslaget fra Cecilie Hothers Instagram-profil her:

Sponsoreret indhold