Cecilie Hother er blevet gift igen

(Foto: Mikael Rieck)

For de fleste mennesker betyder det at blive gift for anden gang, at man har været skilt. Sådan er det dog ikke for Cecilie Hother.

Den skønne vejrvært har nemlig sammen med sin mand Thomas Gregers Honoré valgt at blive gift for igen.

Helt lavpraktisk betyder det, at ægteparret har gentaget deres ægteskabsløfter til hinanden ved en ceremoni.

Det afslører TV 2-darlingen på sin Instagram-profil, hvor hun også viser et helt nyt talent frem.

Vejrdronningen viser nemlig, at hun går og gemmer på en lille poet til daglig.

Artiklen fortsætter under billedet...

– Jeg synes, det går godt. Jeg er glad, sagde gravide Cecilie Hother, 41, som dog også fortalte, at hun nogle gange, når hun drømmer, bliver mindet om, at den sidste graviditet ikke gik, som den skulle. 
– Så jeg kan godt mærke, det ligger lidt under overfladen – ængstelsen, frygten.

Cecilie Hother bliver snart mor til to (Foto: Hanne Juul)

- Ellinor løb foran mig mens den varme vind udfordrede blomsterne jeg havde sat i hendes hår. Solen var ved at kaste dagens sidste stråler, og foran mig stod Thomas med Tobias som sin forlover, og ventede med den varme sol i ryggen. Jeg kan stadig mærke de små sandkorn mellem tæerne og glæden boble om kap med spunken i maven, indleder Cecilie sit opslag og fortsætter:

- Og en glædestårer som stille, men meget beslutsomt, piplede frem i øjenkrogen. Og til lyden af bølgerne, præstens ord og “what a wonderful World” gentog Thomas og jeg vores ægteskabsløfter fra 2018. 

Vejrværten og hendes mand Thomas Gregers Honoré har datteren Ellinor på tre år.

Snart bliver tre dog til fire, når parrets andet barn melder sin ankomst.

Du kan se hele det smukke opslag her:

Vis dette opslag på Instagram

Ellinor løb foran mig mens den varme vind udfordrede blomsterne jeg havde sat i hendes hår. Solen var ved at kaste dagens sidste stråler, og foran mig stod Thomas med Tobias som sin forlover, og ventede med den varme sol i ryggen. Jeg kan stadig mærke de små sandkorn mellem tæerne og glæden boble om kap med spunken i maven. Og en glædestårer som stille, men meget beslutsomt, piplede frem i øjenkrogen. Og til lyden af bølgerne, præstens ord og “what a wonderful World” gentog Thomas og jeg vores ægteskabsløfter fra 2018. #ægteskab #gift #dejligstemand #romantisk #detgodei2020 #livetersåskrøbeligt #såviskalnydedet #ikketagedetviharforgivet #kæmpfordetvigtigste #nyddethele #kærlighed #goftigen @thomashonore

Et opslag delt af Cecilie (@ceciliehother) den

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close