Kendte27. oktober 2021

Stine Bramsen om mareridtsforhold: Var den anden kvinde

Alphabeat-sangerinden deler historien om en ekskæreste, der levede et dobbeltliv med en kvinde, der var en tro kopi af Stine Bramsen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/toppen_af_poppen_tsl_20200818_1037.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Mareridt. Det er lige præcis det ord, Stine Bramsen bruger til at beskrive et tidligere forhold, der endte helt, helt galt.

Sangerinden var i begyndelsen af 20'erne, da hun fandt ud af, at hendes (nu eks)kæreste havde en anden kæreste ved siden af, som han ikke havde fortalt om.

Men det bliver værre endnu.

Den anden kvinde var nemlig også en tro kopi af Stine Bramsen selv, fortæller hun i podcasten "112 for knuste hjerter".

Afsløringen faldt, da Bramsens veninde mødte den anden kvinde og straks tog kontakt til Stine.

- Hun ringer simpelthen og siger, at hun har stået til en fest på et kollegie i København og snakket med en pige, som ligner mig ret meget: Hun har fuldstændig samme frisure som mig, samme hårfarve, samme højde, og hun står og siger, at hun er kærester med samme menneske, som jeg er kærester med.

Hvad har han sagt til dig i dag?

Og historien slutter ikke der. Mareridtet fortsætter nemlig, mens fyren kommer med søforklaringer og forsøger at holde på Stine Bramsen. OG på den anden kæreste samtidig.

- Han er stadigvæk super manipulerende og ringer op til os på skift og prøver at overtale os til, at det er mig, han vælger, til mig, og hende, han vælger, til hende. Og hver gang man har fået den sms eller det opkald fra ham, så ringede jeg til hende og var sådan: "Hvad har han sagt til dig i dag?", fortæller Stine Bramsen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/_mho9497.jpg
 Foto: Martin Høien

Foto: Martin Høien

Sangerinden deler også en anden frygtelig detalje fra mareridtsforholdet: Kæresten fik hende overtalt til at få en tatovering, som han i samme ombæring også havde forsøgt at få den anden kvinde til at få magen til.

Samme kærestetatovering

- Det, der er ekstra uhyggeligt, er, at han har prøvet at få hende til at få den samme tatovering den dag også. Så han ville gerne have, at vi tre rendte rundt med den samme tatovering.

Stine Bramsen fortæller også i podcasten, at hun faktisk brugte den anden kvinde til at læne sig op ad, mens forholdet smuldrede, og skeletterne fløj ud af skabet.

- Det var bare guld værd at have hende, selv om det er helt vildt syret, at det er ens kærestes anden kæreste, man bruger som støtte. Men vi havde det til fælles, at vi følte os fuldstændig forført og løjet for og brugt både mentalt og fysisk, siger stjernen.

Sponsoreret indhold