Stehanie fra “Årgang 0” er klar til børn: Jeg vil snart være mor

Børnelatter og bleskift kan snart blive en realitet hos “Årgang 0”-stjernen.

Stephanie Siguenza er nemlig ved at overtale sin forlovede, Jeff Henckel, til familieforøgelse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Vi har ikke travlt, og jeg tager stadig fast p-piller, forsikrer 21-årige Stephanie Siguenza, der snart drømmer om at få nogle børn. (Foto: Jesper Sunesen)

– Jeg vil rigtig gerne snart have børn. Hvis det kun stod til mig, så var jeg klar nu, men jeg kan godt vente lidt. Jeg har sagt til Jeff, at jeg skal have det første barn, før jeg er 25 år, siger hun til SE og HØR.

Jeff er dog knap så skruk som Stephanie.

– Lige nu er han ikke klar, da han er begyndt på uddannelse, og det er stadig nyt, forklarer Stephanie om sin forlovede, der pendler fra hjemmet i Slagelse til Svendborg, hvor han læser til maskinmester.

Fordel med barn på SU

Stephanie har også søgt ind på lærerseminariet, men hun ser det ikke som en forhindring for at få børn.

Hun er derfor begyndt at finde de gode argumenter frem.

– Jeg tænker, at det er nemmere at få børn, mens jeg læser, lyder det fra den unge tv-stjerne, der har søgt ind på en netbaseret læreruddannelse i Odense.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Jeg er 100 procent sikker på, at han er manden i mit liv, jubler Stephanie om Jeff Henckel, som hun gerne vil have børn med snart. Parret har været sammen i fire år. (Foto: Martin Høien)

– Som jeg har sagt til Jeff, er fordelene, at jeg er hjemme det meste af tiden, at vi har min svigermor til at hjælpe, at vi begge får SU, så vi har en fast indkomst, og jeg har min bog, så der er mere indkomst, så vi er sikret økonomisk, argumenterer Stephanie.

Hun har altid sagt, at hun gerne ville have børn, men ikke så tidligt som hendes forældre.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sidste år friede Jeff til Stephanie, men der er ingen aktuelle bryllupsplaner.
– Men jeg har en masse gode idéer, kommer det med et grin fra Stephanie. (Foto: Dan Mariegaard)

– Da min mor var på min alder, var hun gravid med min lillesøster, så det har jeg overholdt, kommer det med et grin fra “Årgang 0”-stjernen.

Vil være ung mor

Hun elsker børns umiddelbarhed og glæder sig til at følge sine egne små skabninger.

– Man bliver bare glad af at være sammen med børn, der er intet ondt skabt i børn, siger Stephanie.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Stephanie og Jeff bor hos hans forældre, Annisette og Jan, i Slagelse sammen med Jeffs lillebror Johs. (Foto: Martin Høien)

– Jeg vil gerne lave en masse med mine børn – som at gå til babysvømning og gymnastik og i Tivoli. Jeg vil gerne være ung og have overskud og energi til det, forklarer hun.

Hun er netop begyndt at rejse rundt med et foredrag, som tager udgangspunkt i hendes bog “Stephanie – fra “Årgang 0” til frihed”.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close