Reality15. januar 2021

"Årgang 0"-Stephanie indlagt med corona: Nu er der nyt

Den smitsomme coronavirus var skyld i, at Stephanie Siguenza fra "Årgang 0" forleden blev hentet af en ambulance
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er vist næppe gået nogens næser forbi, at den stadig verserende coronavirus fortsat spreder sig som steppebrande verden over.

Og det er da heller ikke længe siden, at den også fik sit tag i den 20-årige Stephanie Siguenza, der forleden fik det så skidt, at hun måtte hentes af en ambulance:

- Jeg fik det væsentligt værre end nogle af de andre dage. Jeg blev kortvarigt indlagt på Slagelse Sygehus i går med respirationsbesvær, dvs. vejrtrækningsproblemer, fortalte Stephanie tirsdag denne uge i en story på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190117_dm_nterview_stephanie_og_jeff_054.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Foto: Dan Mariegaard

Men nu lader det til, at TV 2-darlingen er i bedring:

- Jeg har det meget bedre, efter jeg var indlagt, lyder det fra ”Årgang 0”-stjernen i endnu en story på Instagram, hvor hun desuden fortæller, at hun de sidste par dage har været meget træt og haft brug for at slappe af.

- Jeg har lige haft to dage, hvor jeg har været meget skidt tilpas i min krop, men ellers ikke noget voldsomt.

Det er tydeligt, at flere af Stephanie Siguenzas Instagram-følgere er både bekymrede og nysgerrige på de symptomer, som den smitsomme coronavirus har bragt med sig:

- Mine symptomer er stadigvæk, at jeg er snottet, og jeg hoster rigtig meget. Jeg har heldigvis ikke feber mere, hvilket er superlækkert, min vejrtrækning er i orden, min hovedpine er væk, og jeg har ikke mistet min smagssans og lugtesans.

I sidste uge afslørede Stephanie, at hun grundet sin coronasmitte er flyttet i en isolationsbolig, fordi hun bor med flere personer i risikogruppen.

Men det er forhåbentlig snart overstået:

- Nu håber jeg, at jeg snart kan komme ud herfra. Jeg vil gerne snart hjem.

Sponsoreret indhold